Milyen típusú emberektől fakadtok ki? Kíváncsi vagyok.
Én az alábbi emberektől tudnám a falat kaparni...
1. Felfelé nyaló, lefelé taposó típus
2. A hazug
3. Az irigy, netán rosszindulatú ember
4. Az önző, egoista személyek, akik azt képzelik, a Nap is miattuk kel fel + más szemében a szálkát látják, a magukéban azonban a gerendát is feledik
5. Az anyagias emberkék, akik a pénz körül forognak
Ment a zöld kéz nektek is. :)
Köszönöm, hogy leírtátok!
#18-as az incelek mintapéldánya 😀
Pont az ilyen frusztrált, rosszindulatú, gyűlölködő, embernek nem nevezhető valamiket igyekszem kerülni, akik másokra vetítik ki a saját kis fos, nyomorult életüket. De ez nem csak itt gyakorin van jelen, elég ránézni bármely Facebook kommentszekcióra. Siralmas az emberek mentális állapota itthon.
A másik, ami irritál, az a túlzott PC-ség. Hiszek abban, hogy a nők, férfiak, feketék, fehérek, heterok, melegek stb. egyenlők. De amit a manapság divatos, azonban rendkívül radikális, szélsőséges PC "kultúra" erőszakol a világra, az rettenet. Cancel culture, a véleményszabadság bukása, a feketehumor üldözése, a feminácik élethazugságai, miszerint a szépség relatív (mondják ezt a legrusnyább nők, ugye, hiába lehet pszichológiai és matematikai értelemben is egyértelműen definiálni a szépséget), dagadt nők éltetése etc. Nem kevésbé káros ez, mint az instagramról a nőkre ömlő szétresuált "tökéletes" külső. Vagyis összefoglalva a túlérzékenység, mindenen triggerelődés, magunknak hazudozás, ja, meg ha valaki túl komolyan veszi magát és az életet.
A nárcisztikus és pszichopátiás személyiségzavaros embereket is írhatnám még a listára, őket szintén messziről kerülöm és javaslom minden ismerősömnek, ha kiderül valakiről (amennyiben felismerem, ugyebár...).
Mentálisan tényleg sok ember beteg idehaza.
A P.C. szerintem is ártalmas, miért nem lehet nevén nevezni a dolgokat?!
Köszönöm a választ egyébként!
- képmutatók
- passzív agresszívok
- csőlátásúak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!