Milyen típusú emberektől fakadtok ki? Kíváncsi vagyok.
Én az alábbi emberektől tudnám a falat kaparni...
1. Felfelé nyaló, lefelé taposó típus
2. A hazug
3. Az irigy, netán rosszindulatú ember
4. Az önző, egoista személyek, akik azt képzelik, a Nap is miattuk kel fel + más szemében a szálkát látják, a magukéban azonban a gerendát is feledik
5. Az anyagias emberkék, akik a pénz körül forognak
Aki direkt lesi, mibe köthet bele, mit kritizálhat.
Aki másokat fikáz, hogy ő jobbnak tűnjön.
Szívesen él és visszaél a "hatalmával".
Az a tipikus türhő, aki inkább letapos a járdán, vagy neked megy, de az istennek sem térne ki.
A buzgómócsing sajtkukac, aki akkor is pörög és veri magát, hogy hű de gyorsan dolgozik, mikor tök felesleges és mást is hajt, senkit nem hagy élni, aki a közelébe kerül.
Aki olyasmibe üti az orrát, hogy pl :
Xy miért olyan csedes?
Xy miért jár feketében (miniben, kékben, zöldben, stb..)?
Xy-nál miért van a redőny mindig lehúzva?
Stb...
A birka tipus.
A rosszindulatú, rossz szándékú, másoknak kárt okozó embereket nem tudom elviselni.
Az önimádó, beképzelt, egocentrikus, önző a másik típus, akit nem bírok.
A viselkedni nem tudó, paraszt tahó szintén nem tartozik a kedvenceim közé.
A kétszínű, manipuláló, célokat sem bírom.
A megbízhatatlan is borzasztó, akinek a szava semmit sem ér, aki megígér valami konkrét dolgot, aztán magasról tesz rá, hogy az ember hiába várja.
A direkt marketinges, aki erőszakkal akar valamit eladni, hát ő sem a kedvencem.
Leginkább ezek.
Az összestől, amiket felsoroltál kérdező, különböző mértékben,
leginkább a maguknak való, mást semmibe vevő, gátlástalan, mindenkit elsöprő, törtető, céljaik érdekében bármire képes emberektől
- mint úgy általában a magyar politikusokra jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!