Vannak még csodabogarak?
Szóval, ezt egy kicsit bővíteném, mert úgy érzem hogy ezzel elég kevés támpontot adtam a válaszhoz.
Één egy különc vagyok. Egy csodabogár, elvont ember.
Az lenne a kérdés, hogy, biztos vagyok hogy van még jópár ilyen ember, csak hol?
Gondolok itt közösségi oldalakra, vagy helyekre, ahova inkább ők járnak, vagy bármi ilyenre. Próbáltam keresni a neten ilyen csoportokat, de nem nagyon találtam, csak rockos meg metál embereket, akik elhiszem hogy elvontnak mondják magukat, de én most nem rájuk gondoltam.
Légyszi, ha furák vagytok, vagy ismeritek a nagy és csodálatos 'furák gyűjtőhelyét' ahova összegyűjtik az összes elvont embert, akkor szóljatok nekik, hogy engem itt hagytak. De nem kell külön teherszállító kocsit küldeni értem, elmegyek én egyedül is, csak mondják el hogy hova.
Öhm.. igen, szóljatok. Köszii
Hmm.. nem is tudom, nehéz ezt így körülírni. Amikor azt hinnéd, hogy valami értelmeset mondok kijön a számon egy random szó. Meg a humorom nagyon fura még, mivel elég sokszor szoktam viccelődni, szinte minden helyzetből tudok valami vicceset kreálni, csak én ezt is olyan furán teszem.
Nem, bocsánat, ezt egyszerűen nem tudom leírni.
Vannak még csodabogarak, de gyűjtőhelyük nincs. Amit eddig leírtál, az alapján egyáltalán nem tűnsz különcnek, maximum számodra tűnhet úgy. Több tinilányt is láttam már, akik pont így fogalmaztak, ők is próbáltak sok helyzetet viccesre fordítani, páran még a random szavakat is bírták.
Szerintem próbálkozz tumblr-ön, ott úgyis mindenki "különleges".
Esetleg hozzlétre face-csoportot.
Definiáld pontosan,a különcséget,csodabogárságot. És aki megfele azt veddfel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!