Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is úgy érzitek, a szép nők...

Ti is úgy érzitek, a szép nők egy külön kasztot képeznek?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, gondoltam, ezt fontos megjegyezni.

A "szép nők" azok a fiatal (15-35) nők, akik vékonyak, jó alakúak, szép arcúak, szép a hajuk, és igényesek.

Amikor a férfiak "a nők"-et emlegetik, többségében rájuk gondolnak.

Mindent velük reklámoznak, ők vannak kikiáltva tökéletesnek (lásd: "Victoria´s Secret - The Perfect Body" kampány), és minden nekik készül.

Emiatt már plázába se járok (egy éve voltam utoljára), mivel úgy érzem, a ruhák is ezeknek a tökéletes "szép lányok"-nak vannak fenntartva, aki meg nem ilyen, az vásároljon mondjuk a turiban vagy a kínainál. Én is a turiban szoktam, bár mostanában inkább már sehol.

Ugyanígy a kozmetikumok. A samponokat gyönyörű, dús hajú modellek reklámozzák, az alapozókat hibátlan bőrű kamaszlányok, a rúzsokat tökéletesen telt ajkú szépségek...

Mintha ezt valóban mind nekik szánnák, a többi meg megy a süllyesztőbe.

Az ismerőseim közt is azok a lányok a legfelszabadultabbak, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, tehát karcsú (55kg alatti, de inkább 45-50kg) testalkat, szép színű, dús, hosszú haj, babaarc, hibátlan bőr, telt ajkak...Bármikor elmennek szórakozni, úszni, büszkén sétálnak a boltokból ki és be, tudják, hogy közben mindenki őket irigyli és nézi.

2019. márc. 22. 10:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

nem a márkanév 30-as hanem ahogy kinéznek a ruhák,nőies darabok,testre simulósak.

Néztem a Sugarbird,Mayo chix szabása meg ahogy kinéz kb. mint öreganyám lenne, zsákos,mintha kinőtte volna meg lóg,lötyögős,tetejébe k__va drága is.

Az a baj nem sok ilyen szép ruhát látok ami jól néz ki, Gucciban sem,ott is borzalmasak,nézzétek meg,vénasszonyosak.

2019. márc. 22. 16:14
 32/33 anonim ***** válasza:
Jaj, ne panaszkodj már! Úgy írod ezt mintha csak a nőkre lenne igaz. Mintha a pasik körében nem mindig a +185 centis, izmos, dudorodó Calvin Klein gatyás (természetesen +18 centis brokival), borostás, kreolbőrű, latin csávók lennének az etalonok. Fogadd el, hogy a népesség egy bizonyos része szerencsés genetikával született, ami miatt nem tekintenek önbizalomhiányos emberként az ilyen szépségideálokra, mint elérhetetlen álom, hanem próbálnak eleget tenni ezeknek a konvencióknak és még akár elégedettséggel is eltölthetik őket. Én se vagyok egy álomkan (170cm/51 kg), de lefogadom, hogy te még ezerszer jobb helyzetben vagy mint én. Ennek ellenére engem nem érdekelnek, hogy milyen divattrendeknek kell megfelelni, de nincsenek is nagy igényeim. Ha elérhetetlen álmokat kergetsz és ehhez még önbizalomhiány is társul, akkor persze, hogy így gondolkozol. Egyébként meg mindent a helyén kell kezelni. Dacára, hogy ma már űrkutatásról, tudományokról meg emberi jogokról beszélünk, az emberiség mindig is két lábon járó vizuális ösztönlény volt és az is marad.
2019. márc. 25. 13:13
 33/33 anonim ***** válasza:
My77 az abszolút proli, közönséges, prostis és piacos hatású minden csak nem ízléses pfujj..persze h dicsérik amikor kint van minden ,meg van az a társadalmi réteg akinek ez bejön..
2019. ápr. 17. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!