Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is úgy érzitek, a szép nők...

Ti is úgy érzitek, a szép nők egy külön kasztot képeznek?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, gondoltam, ezt fontos megjegyezni.

A "szép nők" azok a fiatal (15-35) nők, akik vékonyak, jó alakúak, szép arcúak, szép a hajuk, és igényesek.

Amikor a férfiak "a nők"-et emlegetik, többségében rájuk gondolnak.

Mindent velük reklámoznak, ők vannak kikiáltva tökéletesnek (lásd: "Victoria´s Secret - The Perfect Body" kampány), és minden nekik készül.

Emiatt már plázába se járok (egy éve voltam utoljára), mivel úgy érzem, a ruhák is ezeknek a tökéletes "szép lányok"-nak vannak fenntartva, aki meg nem ilyen, az vásároljon mondjuk a turiban vagy a kínainál. Én is a turiban szoktam, bár mostanában inkább már sehol.

Ugyanígy a kozmetikumok. A samponokat gyönyörű, dús hajú modellek reklámozzák, az alapozókat hibátlan bőrű kamaszlányok, a rúzsokat tökéletesen telt ajkú szépségek...

Mintha ezt valóban mind nekik szánnák, a többi meg megy a süllyesztőbe.

Az ismerőseim közt is azok a lányok a legfelszabadultabbak, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, tehát karcsú (55kg alatti, de inkább 45-50kg) testalkat, szép színű, dús, hosszú haj, babaarc, hibátlan bőr, telt ajkak...Bármikor elmennek szórakozni, úszni, büszkén sétálnak a boltokból ki és be, tudják, hogy közben mindenki őket irigyli és nézi.

2019. márc. 22. 10:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
26%

Nem igaz,kifogàs.

Elhagyod a kenyeret,cukrot.

Rizs,édesburgonya,csirkemell,marhahús,hal,nasinak alma,narancs,mandarin.

Hààt ha nem a te vilàgod akkor fogad el,hogy nem leszel a fèrfiak kedvence csaj.

2019. márc. 22. 14:23
 12/33 A kérdező kommentje:

170cm magas vagyok

Ilyen magasan csak azok a lányok 40-50kg-sak, akiknek ilyen a genetikájuk.

55kg az alsó határ, amit el tudok érni még, de nem bírtam tartani tartósan, egyedül azt az 58-60kg-t.

Szóval ennyit arról, hogy "nem igaz" meg "kifogás".

Azt hittem, a férfiakat nem érdeklik a ruhák :D

2019. márc. 22. 14:26
 13/33 anonim ***** válasza:
17%
Én 168 cm és 49 kiló vagyok, egészséges étkezéssel és sporttal, és egyáltalán nem vagyok az undorítóan sovány kategória, csak esztétikusan vékony. Szóval ne keress kifogásokat.
2019. márc. 22. 14:29
 14/33 A kérdező kommentje:

Nem keresek kifogásokat, de meghalnék, ha lemennék 50kg alá.

Voltam 50kg. Nem voltam elég vékony, meg se közelítettem a modelleket. De nem volt menzeszem, és gyakran elájultam.

Nem ilyen a genetikám, nem tudok annyira alacsony súlyt tartani.

Van olyan ismerősöm, aki nem törődik az étkezéssel, eszik mindent össze-vissza, sose sportolt.

35kg. És még csak nem is teljesen lapos, mert melle az pont van.

Genetika.

2019. márc. 22. 14:32
 15/33 A kérdező kommentje:
Jah, és nem gyerek már, 27 lesz idén.
2019. márc. 22. 14:33
 16/33 anonim ***** válasza:
16%

Genetika,igen erre lehet fogni látom,amúgy menj el edzeni és meg kardióz is le fog menni a zsír ha odafigyelsz.

De figyelj segítek,írd le miket eszel mikor mennyit és elmondom min változtass,nem tudom le fogod-e de inygen segítek.

2019. márc. 22. 14:36
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert nem ész nélkül kéne fogyókúrázni. Nem értem, miért sír a szád, ha semmit nem vagy hajlandó tenni. Fordítsd meg a dolgot: te vonzónak tartod a túlsúlyos, ápolatlan férfiakat? Hm?
2019. márc. 22. 14:43
 18/33 A kérdező kommentje:

17, Mert én magamról azt mondtam, hogy túlsúlyos vagyok és ápolatlan, ugye?

Ha már mondod itt az ész nélküli fogyókúrát:

Megintcsak azt támasztod alá akaratlanul, amit én is mondok.

Lehet vékonyabbnak lenni, lehet izmosabbnak lenni, igen. De ez nem jelent akkora változást kg-okban.

Nem azt mondtam, hogy nem lehetnék formásabb, vagy valamivel vékonyabb. Azt mondtam, hogy nem lehetnék 45-50kg. Hisz erőm se lenne edzeni.

2019. márc. 22. 14:50
 19/33 anonim ***** válasza:
4%

18 látod,tudtam én,érdekes ajánlottam neked segítséget persze nem élsz vele,csak kifogásokat gyártasz.

Erőd sincsen aha érdekes nekem is meg a barátnőmnek is van heti 5 napja napi 10 ismétlem 10 óra melóval lemenni edzeni utána főzni.

2019. márc. 22. 15:05
 20/33 A kérdező kommentje:

19, Ne forgasd ki a szavaim, nem is hozzád szóltam.

Azt írtam, ha lefogynék 45kg-ra nem lenne erőm órákat edzeni. Mit edzeni, az ágyból se bírnék kikelni....

2019. márc. 22. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!