Ti is úgy érzitek, a szép nők egy külön kasztot képeznek?
Én is nő vagyok, gondoltam, ezt fontos megjegyezni.
A "szép nők" azok a fiatal (15-35) nők, akik vékonyak, jó alakúak, szép arcúak, szép a hajuk, és igényesek.
Amikor a férfiak "a nők"-et emlegetik, többségében rájuk gondolnak.
Mindent velük reklámoznak, ők vannak kikiáltva tökéletesnek (lásd: "Victoria´s Secret - The Perfect Body" kampány), és minden nekik készül.
Emiatt már plázába se járok (egy éve voltam utoljára), mivel úgy érzem, a ruhák is ezeknek a tökéletes "szép lányok"-nak vannak fenntartva, aki meg nem ilyen, az vásároljon mondjuk a turiban vagy a kínainál. Én is a turiban szoktam, bár mostanában inkább már sehol.
Ugyanígy a kozmetikumok. A samponokat gyönyörű, dús hajú modellek reklámozzák, az alapozókat hibátlan bőrű kamaszlányok, a rúzsokat tökéletesen telt ajkú szépségek...
Mintha ezt valóban mind nekik szánnák, a többi meg megy a süllyesztőbe.
Az ismerőseim közt is azok a lányok a legfelszabadultabbak, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, tehát karcsú (55kg alatti, de inkább 45-50kg) testalkat, szép színű, dús, hosszú haj, babaarc, hibátlan bőr, telt ajkak...Bármikor elmennek szórakozni, úszni, büszkén sétálnak a boltokból ki és be, tudják, hogy közben mindenki őket irigyli és nézi.
Nem igaz,kifogàs.
Elhagyod a kenyeret,cukrot.
Rizs,édesburgonya,csirkemell,marhahús,hal,nasinak alma,narancs,mandarin.
Hààt ha nem a te vilàgod akkor fogad el,hogy nem leszel a fèrfiak kedvence csaj.
170cm magas vagyok
Ilyen magasan csak azok a lányok 40-50kg-sak, akiknek ilyen a genetikájuk.
55kg az alsó határ, amit el tudok érni még, de nem bírtam tartani tartósan, egyedül azt az 58-60kg-t.
Szóval ennyit arról, hogy "nem igaz" meg "kifogás".
Azt hittem, a férfiakat nem érdeklik a ruhák :D
Nem keresek kifogásokat, de meghalnék, ha lemennék 50kg alá.
Voltam 50kg. Nem voltam elég vékony, meg se közelítettem a modelleket. De nem volt menzeszem, és gyakran elájultam.
Nem ilyen a genetikám, nem tudok annyira alacsony súlyt tartani.
Van olyan ismerősöm, aki nem törődik az étkezéssel, eszik mindent össze-vissza, sose sportolt.
35kg. És még csak nem is teljesen lapos, mert melle az pont van.
Genetika.
Genetika,igen erre lehet fogni látom,amúgy menj el edzeni és meg kardióz is le fog menni a zsír ha odafigyelsz.
De figyelj segítek,írd le miket eszel mikor mennyit és elmondom min változtass,nem tudom le fogod-e de inygen segítek.
17, Mert én magamról azt mondtam, hogy túlsúlyos vagyok és ápolatlan, ugye?
Ha már mondod itt az ész nélküli fogyókúrát:
Megintcsak azt támasztod alá akaratlanul, amit én is mondok.
Lehet vékonyabbnak lenni, lehet izmosabbnak lenni, igen. De ez nem jelent akkora változást kg-okban.
Nem azt mondtam, hogy nem lehetnék formásabb, vagy valamivel vékonyabb. Azt mondtam, hogy nem lehetnék 45-50kg. Hisz erőm se lenne edzeni.
18 látod,tudtam én,érdekes ajánlottam neked segítséget persze nem élsz vele,csak kifogásokat gyártasz.
Erőd sincsen aha érdekes nekem is meg a barátnőmnek is van heti 5 napja napi 10 ismétlem 10 óra melóval lemenni edzeni utána főzni.
19, Ne forgasd ki a szavaim, nem is hozzád szóltam.
Azt írtam, ha lefogynék 45kg-ra nem lenne erőm órákat edzeni. Mit edzeni, az ágyból se bírnék kikelni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!