Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is úgy érzitek, a szép nők...

Ti is úgy érzitek, a szép nők egy külön kasztot képeznek?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, gondoltam, ezt fontos megjegyezni.

A "szép nők" azok a fiatal (15-35) nők, akik vékonyak, jó alakúak, szép arcúak, szép a hajuk, és igényesek.

Amikor a férfiak "a nők"-et emlegetik, többségében rájuk gondolnak.

Mindent velük reklámoznak, ők vannak kikiáltva tökéletesnek (lásd: "Victoria´s Secret - The Perfect Body" kampány), és minden nekik készül.

Emiatt már plázába se járok (egy éve voltam utoljára), mivel úgy érzem, a ruhák is ezeknek a tökéletes "szép lányok"-nak vannak fenntartva, aki meg nem ilyen, az vásároljon mondjuk a turiban vagy a kínainál. Én is a turiban szoktam, bár mostanában inkább már sehol.

Ugyanígy a kozmetikumok. A samponokat gyönyörű, dús hajú modellek reklámozzák, az alapozókat hibátlan bőrű kamaszlányok, a rúzsokat tökéletesen telt ajkú szépségek...

Mintha ezt valóban mind nekik szánnák, a többi meg megy a süllyesztőbe.

Az ismerőseim közt is azok a lányok a legfelszabadultabbak, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, tehát karcsú (55kg alatti, de inkább 45-50kg) testalkat, szép színű, dús, hosszú haj, babaarc, hibátlan bőr, telt ajkak...Bármikor elmennek szórakozni, úszni, büszkén sétálnak a boltokból ki és be, tudják, hogy közben mindenki őket irigyli és nézi.

2019. márc. 22. 10:07
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:

Aki nem ismeri a kampányt:

[link]

2019. márc. 22. 10:07
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindd egy hamis, látványvilág, pont azért, hogy elbutítják, elbizonytalanítják az embereket, mint téged is. Akkor leszel szabad, ha nem az ő szabályaik szerint játszol és nem figyelsz rájuk. Én nem irígylem az ilyen nőket, mert buta bábok. Díszletek egy képzeletbeli világban.
2019. márc. 22. 10:13
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek itt nagyon alacsony az önbecsülése
2019. márc. 22. 11:25
 4/33 anonim ***** válasza:
43%
A hajért, bőrért, testalkatért te is tehetsz. Ne várd, hogy a szádba repüljön a sültgalamb, ritka a természetes szépség, a legtöbben TESZNEK érte.
2019. márc. 22. 12:09
 5/33 anonim ***** válasza:
90%

A viktória szikretes néni is ugyan olyat tól a wc-be mint én... Az agyon szerkesztett, árnyékolt képek becsaptak téged :)))

Sőt, ezeket sugar daddy-k kényeztetik yachtokon. Ugye? Instán mennyi hajós kép van? Naa, azok tulaja mind egy idős bácsi, aki nyalják a viktória szikretes sót. Köszi puszi 23f :'D

2019. márc. 22. 12:17
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Akik bármiben jelentősen jobbak, mint a többiek, azok látszólag külön kasztot képeznek. Mert felettünk állónak érezzük őket. A szépeket, az okosokat, az erőseket, stb.

Bár megjegyzem, hogy a linkelt képen a lányok szerintem nem szépek. Azon próbálj javítani, amivel elégedetlen vagy. Jobb lesz az önbizalmad.

2019. márc. 22. 12:29
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok önértékelési zavaros, frusztrált beteg ember fejében ez tényleg így van, de mentálisan ép, normális értékrenddel, önképpel és önbizalommal rendelkező emberek között ez hatalmas fszság.
2019. márc. 22. 12:50
 8/33 anonim ***** válasza:
89%

Megpróbálom megértetni veled, hogy hol a gond a felfogásoddal.

A recept könyvekben, netes képeknél, reklámokban, a sütiken a tejszínhabot borotva habbal helyettesítik, hogy ne follyon szét, amíg elkészül a tökéletes kép. A csodálatosan kinéző sütit, borotva habbal a tetején, megeszi valaki? Nem. Miért? Mert mű. Megy a kukába, mert hiába a külcsíny, ehetetlen és senkinek nem kell. A férfiak, akik bár szeretik a pocakjukat, szintén tisztában vannak ezzel. A szemedben viszont a rendes tejszínhabbal bevont sütik nem is nevezhetőek sütinek (pedig azok az igazi sütik), csak az ehetetlen borotva habosak.

Önértékelési zavarod van, fordulj pszichológushoz.

2019. márc. 22. 13:14
 9/33 anonim ***** válasza:
5%

És miért nem teszel érte,hogy ilyen legyél?

Elsőkörben személyi edző,menj edzeni heti 4-szer,diétázz.

Keress fel egy stylistet menjetek el ruhát venni,My77 gyönyörű női ruhák.

Meg is van a praktika,használj natúr természetes minőségi kozmetikumokat,sampont,szappant,kenegesd a bőröd szintén natúr krémmel,napi 3 liter folyadék(sima tea), semmi cukor,semmi pizza, semmi édesség.

Tehetnél érte miért nem teszel?

2019. márc. 22. 14:05
 10/33 A kérdező kommentje:

9, Mert van olyan, hogy genetika.

Lehetnék vékonyabb, de ha 50kg alatti súlyt akarnék tartani, akkor tönkremenne az egészségem. Már az 55kg is necces.

Hogy mennyire erős szálú, dús a hajam, az megintcsak genetika. Nekem csak vékonyszálú, normál mennyiségű jutott.

Az arcomon maximum a plasztikai sebész tud változtatni, de egy pont felett már ő se, teltebb szám is maximum feltöltéssel lehetne.

Az általad említett márkabolt egyáltalán nem az én világom.

2019. márc. 22. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!