Ti is úgy érzitek, a szép nők egy külön kasztot képeznek?
Én is nő vagyok, gondoltam, ezt fontos megjegyezni.
A "szép nők" azok a fiatal (15-35) nők, akik vékonyak, jó alakúak, szép arcúak, szép a hajuk, és igényesek.
Amikor a férfiak "a nők"-et emlegetik, többségében rájuk gondolnak.
Mindent velük reklámoznak, ők vannak kikiáltva tökéletesnek (lásd: "Victoria´s Secret - The Perfect Body" kampány), és minden nekik készül.
Emiatt már plázába se járok (egy éve voltam utoljára), mivel úgy érzem, a ruhák is ezeknek a tökéletes "szép lányok"-nak vannak fenntartva, aki meg nem ilyen, az vásároljon mondjuk a turiban vagy a kínainál. Én is a turiban szoktam, bár mostanában inkább már sehol.
Ugyanígy a kozmetikumok. A samponokat gyönyörű, dús hajú modellek reklámozzák, az alapozókat hibátlan bőrű kamaszlányok, a rúzsokat tökéletesen telt ajkú szépségek...
Mintha ezt valóban mind nekik szánnák, a többi meg megy a süllyesztőbe.
Az ismerőseim közt is azok a lányok a legfelszabadultabbak, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, tehát karcsú (55kg alatti, de inkább 45-50kg) testalkat, szép színű, dús, hosszú haj, babaarc, hibátlan bőr, telt ajkak...Bármikor elmennek szórakozni, úszni, büszkén sétálnak a boltokból ki és be, tudják, hogy közben mindenki őket irigyli és nézi.
A viktória szikretes néni is ugyan olyat tól a wc-be mint én... Az agyon szerkesztett, árnyékolt képek becsaptak téged :)))
Sőt, ezeket sugar daddy-k kényeztetik yachtokon. Ugye? Instán mennyi hajós kép van? Naa, azok tulaja mind egy idős bácsi, aki nyalják a viktória szikretes sót. Köszi puszi 23f :'D
Akik bármiben jelentősen jobbak, mint a többiek, azok látszólag külön kasztot képeznek. Mert felettünk állónak érezzük őket. A szépeket, az okosokat, az erőseket, stb.
Bár megjegyzem, hogy a linkelt képen a lányok szerintem nem szépek. Azon próbálj javítani, amivel elégedetlen vagy. Jobb lesz az önbizalmad.
Megpróbálom megértetni veled, hogy hol a gond a felfogásoddal.
A recept könyvekben, netes képeknél, reklámokban, a sütiken a tejszínhabot borotva habbal helyettesítik, hogy ne follyon szét, amíg elkészül a tökéletes kép. A csodálatosan kinéző sütit, borotva habbal a tetején, megeszi valaki? Nem. Miért? Mert mű. Megy a kukába, mert hiába a külcsíny, ehetetlen és senkinek nem kell. A férfiak, akik bár szeretik a pocakjukat, szintén tisztában vannak ezzel. A szemedben viszont a rendes tejszínhabbal bevont sütik nem is nevezhetőek sütinek (pedig azok az igazi sütik), csak az ehetetlen borotva habosak.
Önértékelési zavarod van, fordulj pszichológushoz.
És miért nem teszel érte,hogy ilyen legyél?
Elsőkörben személyi edző,menj edzeni heti 4-szer,diétázz.
Keress fel egy stylistet menjetek el ruhát venni,My77 gyönyörű női ruhák.
Meg is van a praktika,használj natúr természetes minőségi kozmetikumokat,sampont,szappant,kenegesd a bőröd szintén natúr krémmel,napi 3 liter folyadék(sima tea), semmi cukor,semmi pizza, semmi édesség.
Tehetnél érte miért nem teszel?
9, Mert van olyan, hogy genetika.
Lehetnék vékonyabb, de ha 50kg alatti súlyt akarnék tartani, akkor tönkremenne az egészségem. Már az 55kg is necces.
Hogy mennyire erős szálú, dús a hajam, az megintcsak genetika. Nekem csak vékonyszálú, normál mennyiségű jutott.
Az arcomon maximum a plasztikai sebész tud változtatni, de egy pont felett már ő se, teltebb szám is maximum feltöltéssel lehetne.
Az általad említett márkabolt egyáltalán nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!