Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is úgy érzitek, a szép nők...

Ti is úgy érzitek, a szép nők egy külön kasztot képeznek?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, gondoltam, ezt fontos megjegyezni.

A "szép nők" azok a fiatal (15-35) nők, akik vékonyak, jó alakúak, szép arcúak, szép a hajuk, és igényesek.

Amikor a férfiak "a nők"-et emlegetik, többségében rájuk gondolnak.

Mindent velük reklámoznak, ők vannak kikiáltva tökéletesnek (lásd: "Victoria´s Secret - The Perfect Body" kampány), és minden nekik készül.

Emiatt már plázába se járok (egy éve voltam utoljára), mivel úgy érzem, a ruhák is ezeknek a tökéletes "szép lányok"-nak vannak fenntartva, aki meg nem ilyen, az vásároljon mondjuk a turiban vagy a kínainál. Én is a turiban szoktam, bár mostanában inkább már sehol.

Ugyanígy a kozmetikumok. A samponokat gyönyörű, dús hajú modellek reklámozzák, az alapozókat hibátlan bőrű kamaszlányok, a rúzsokat tökéletesen telt ajkú szépségek...

Mintha ezt valóban mind nekik szánnák, a többi meg megy a süllyesztőbe.

Az ismerőseim közt is azok a lányok a legfelszabadultabbak, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, tehát karcsú (55kg alatti, de inkább 45-50kg) testalkat, szép színű, dús, hosszú haj, babaarc, hibátlan bőr, telt ajkak...Bármikor elmennek szórakozni, úszni, büszkén sétálnak a boltokból ki és be, tudják, hogy közben mindenki őket irigyli és nézi.

2019. márc. 22. 10:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
36%
És kit érdekel, hány kiló vagy? Az alakod a lényeg. Lehetnél vékony és formás 50 kiló felett is, de nyilván nem vagy az, mert... (erre te tudod a választ, nem én)
2019. márc. 22. 15:11
 22/33 anonim ***** válasza:
14%

21-es hagyjad.

Ingyen segítséget is ajánlottam neki,elutasítja,itt van ,,balázska de nőben", se My77,se a diéta se edzés.

Reménytelen eset.

Akkor szépen fogadd el,hogy igen a VÉKONY,formás nőies nők a piacképesek,akkor irigykedj nyugodtan tovább rájuk.

2019. márc. 22. 15:13
 23/33 A kérdező kommentje:

Vékony nem, mert aki vékony, az nem izmos, az nem formás, az vékony.

És aki vékony az max 50kg.

Illetve kg-ról volt szó, te is azt írtad, lehetnék 50kg vagy alatta, ha akarnék. Arra mondtam, esélytelen, nem akarat kérdése.

2019. márc. 22. 15:14
 24/33 A kérdező kommentje:
Ne promózd már ide folyton azt a ruhamárkát, ki nem állhatom az ilyen közönséges holmit.
2019. márc. 22. 15:15
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Erről beszélek,közönséges neked látod,mégis a barátnőmön nagyon jól áll,mindenki dícséri milyen jól néz ki van ízlése tanulhatnál egy ilyen nőtől talán nem lennél frusztrált és irigy a nőies lányokra.
2019. márc. 22. 15:16
 26/33 A kérdező kommentje:

Azok a ruhák minden, csak nem ízlésesek. Valahol a Mayo Chix-el karöltve.

A nőies ruhák nekem valahol inkább az Orsay és a Reserved, esetleg a Zara kínálata, de kinek mi.

2019. márc. 22. 15:18
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezd meg egy igényes férfit mutatok fotót csinos lányt My77-ben meg Zaraban Mayo chixben.

Nyugodtan kérdezd meg FÉRFIAKAT.

Mayo Chix meg Zara kb. 50 éves nagymama szint,semmi kivánalmat nem vált ki cserébe zsákos nem simul rá a testre.

Szerintem idétlenek,de mondom kérdezz meg igényes férfiakat.

2019. márc. 22. 15:21
 28/33 anonim ***** válasza:
83%
Látod kérdező, pont az ilyen megnyilvánulású, felfogású embereket kell mellőzni az életedből, mint ez a 2 szájkaratés. Szimplán fogadd el magad. A férfiakat nem érdekli, hogy márkás ruha van-e rajtad. Aki szeret, az elfogad, bármilyen is vagy.
2019. márc. 22. 15:42
 29/33 anonim ***** válasza:
9%
Az ilyen energiavámpírokat kell mellőzni, mint a kérdező, akik csak panaszkodni tudnak, de derogál nekik bármit is tenni az ügy érdekében.
2019. márc. 22. 15:45
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
My77 ízléses...? Hmm. Az ízlésesség nem itt kezdődik. Nejlonzacskó minőségű anyagból készült darabok. Igényes nő nem vesz magának 92% poliészter 8% elasztán ruhákat. Legyen inkább márka nélküli, de 100%-ot megközelítő pamut, len vagy gyapjú anyaga. Ez az alap, utána jön a stílus és a szabásvonal.
2019. márc. 22. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!