Ti is úgy érzitek, a szép nők egy külön kasztot képeznek?
Én is nő vagyok, gondoltam, ezt fontos megjegyezni.
A "szép nők" azok a fiatal (15-35) nők, akik vékonyak, jó alakúak, szép arcúak, szép a hajuk, és igényesek.
Amikor a férfiak "a nők"-et emlegetik, többségében rájuk gondolnak.
Mindent velük reklámoznak, ők vannak kikiáltva tökéletesnek (lásd: "Victoria´s Secret - The Perfect Body" kampány), és minden nekik készül.
Emiatt már plázába se járok (egy éve voltam utoljára), mivel úgy érzem, a ruhák is ezeknek a tökéletes "szép lányok"-nak vannak fenntartva, aki meg nem ilyen, az vásároljon mondjuk a turiban vagy a kínainál. Én is a turiban szoktam, bár mostanában inkább már sehol.
Ugyanígy a kozmetikumok. A samponokat gyönyörű, dús hajú modellek reklámozzák, az alapozókat hibátlan bőrű kamaszlányok, a rúzsokat tökéletesen telt ajkú szépségek...
Mintha ezt valóban mind nekik szánnák, a többi meg megy a süllyesztőbe.
Az ismerőseim közt is azok a lányok a legfelszabadultabbak, akik megfelelnek a fenti kritériumoknak, tehát karcsú (55kg alatti, de inkább 45-50kg) testalkat, szép színű, dús, hosszú haj, babaarc, hibátlan bőr, telt ajkak...Bármikor elmennek szórakozni, úszni, büszkén sétálnak a boltokból ki és be, tudják, hogy közben mindenki őket irigyli és nézi.
21-es hagyjad.
Ingyen segítséget is ajánlottam neki,elutasítja,itt van ,,balázska de nőben", se My77,se a diéta se edzés.
Reménytelen eset.
Akkor szépen fogadd el,hogy igen a VÉKONY,formás nőies nők a piacképesek,akkor irigykedj nyugodtan tovább rájuk.
Vékony nem, mert aki vékony, az nem izmos, az nem formás, az vékony.
És aki vékony az max 50kg.
Illetve kg-ról volt szó, te is azt írtad, lehetnék 50kg vagy alatta, ha akarnék. Arra mondtam, esélytelen, nem akarat kérdése.
Azok a ruhák minden, csak nem ízlésesek. Valahol a Mayo Chix-el karöltve.
A nőies ruhák nekem valahol inkább az Orsay és a Reserved, esetleg a Zara kínálata, de kinek mi.
Kérdezd meg egy igényes férfit mutatok fotót csinos lányt My77-ben meg Zaraban Mayo chixben.
Nyugodtan kérdezd meg FÉRFIAKAT.
Mayo Chix meg Zara kb. 50 éves nagymama szint,semmi kivánalmat nem vált ki cserébe zsákos nem simul rá a testre.
Szerintem idétlenek,de mondom kérdezz meg igényes férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!