Lányok, akiknek nem szép az arca, to hogyan birkóztatok meg vele? Titeket is bántottak ezért nagyon durván?
Mit jelent az, hogy nem szép?
Ez elég relatív.
Általánosban piszkáltak hogy csúnya, meg ronda vagyok.
Ma már nem annyira, sőt volt aki már azt is mondta hogy szép az arcom. Viszont munkahelyen köszöntek már úgy: “na mi van csúfság?”
Hogyan birkózom meg ezzel? Eléggé rosszul esik és el is tudja venni a kedvem.. szóval nehezen
Csúnya, nagyon csúnya...
Hát én kapom rendesen 14 éves korom óta, de ha egyöntetűen az emberek 90 %-a ezt mondja, a többi néni meg csal kedves, akkor tényleg gáz van, amit látok is. Az odő meg pluszban ront is rajta.
Általánosban piszkáltak, manapság meg a barátaim tesznek roppant figyelmes megjegyzéseket (,,Amúgy észrevetted hogy milyen nagy az orrod? És hogy malacszemeid vannak?" Nem, nem néztem még tükörbe de köszönöm hogy szóltál)
Régebben sokat sírtam a piszkálódás miatt, aztán valami eltört bennem és már nem kifejezetten érdekel. Amikor a barátaim csinálják az kicsit piszkálja a csőrömet de általában csak megvonom a vállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!