Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, akiknek nem szép az...

Lányok, akiknek nem szép az arca, to hogyan birkóztatok meg vele? Titeket is bántottak ezért nagyon durván?

Figyelt kérdés
Csak nem tudom miért van joga, bárkinek is bármilyen szemétaéget megtenni veled, mert n olyan szép vonásokat örököltél, amiről te semmit nem tehetsz. Kezdve a saját anyáddal.
2019. márc. 6. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szerencsére sosem kaptam negatív megjegyzést az arcomra, ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy nem éppen a legnőiesebb az arcom.
2019. márc. 6. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Ez van. Nem kapok semmi negatívat az arcomra, de nem vagyok a legszebb, sose leszek az. Hát, whatever.
2019. márc. 6. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy nem szép?

Ez elég relatív.

2019. márc. 6. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban piszkáltak hogy csúnya, meg ronda vagyok.

Ma már nem annyira, sőt volt aki már azt is mondta hogy szép az arcom. Viszont munkahelyen köszöntek már úgy: “na mi van csúfság?”

Hogyan birkózom meg ezzel? Eléggé rosszul esik és el is tudja venni a kedvem.. szóval nehezen

2019. márc. 6. 18:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Csúnya, nagyon csúnya...

Hát én kapom rendesen 14 éves korom óta, de ha egyöntetűen az emberek 90 %-a ezt mondja, a többi néni meg csal kedves, akkor tényleg gáz van, amit látok is. Az odő meg pluszban ront is rajta.

2019. márc. 6. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban piszkáltak, manapság meg a barátaim tesznek roppant figyelmes megjegyzéseket (,,Amúgy észrevetted hogy milyen nagy az orrod? És hogy malacszemeid vannak?" Nem, nem néztem még tükörbe de köszönöm hogy szóltál)

Régebben sokat sírtam a piszkálódás miatt, aztán valami eltört bennem és már nem kifejezetten érdekel. Amikor a barátaim csinálják az kicsit piszkálja a csőrömet de általában csak megvonom a vállam.

2019. márc. 6. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
Én iszonyúan irigylem a nálam szebb lányokat, de azt is tudom, hogy lehetne sokkal rosszabb is a helyzetem. Vékony vagyok, sportolok, hosszú és ápolt hajam van, nőiesen öltözködöm, tehát a külsőmmel az arcomat leszámítva nincs probléma. Emellé még eszem is van, ami a mai világban szintén elég nagy dolog. Szóval összességében nem vagyok értéktelen ember.
2019. márc. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!