A barátnőm vett egy nagyon szép piros kabátot amit nem hordott, azért megvettem tőle. (kb 1,5 éve) Tegnap rámírt hogy nem adnám-e neki vissza? Persze ingyen, mert már használtam. Hogy nevezik az ilyen embert?! Hányok tőle, szánalmas!
A duplájáért visszaadhatod, amennyiért vetted!
Egyébként az ilyent nem nevezném barátnőnek...
Nem visszakövetelte, hanem megkérdezte, visszaadnád-e. Válaszolj a kérdésre, ahogy jónak látod.
Persze, vigyed csak, úgyis kövér tehénnek látszom benne./ Semmi pénzért nem adom oda, nagyon megszerettem./ Ingyen sajnos nem adhatom, mert én se kapok másikat ingyen. / De jó, hogy szólsz, úgyis épp megszorultam, X Ft-ért a tied./
Nem értem másfél év után miért olyan fontos egy kabát. Mármint, ha még eladás után egy héttel szól, hogy meggondoltam magam, szeretném visszakapni, akkor mondjuk azt, hogy még érhetőbb. De 1,5 év után...
Nem tudom mit gondol. Én nem adnám vissza. Ingyen főleg nem. Mondd meg neki, hogy nagyon megszeretted, és ő úgy se hordta, vagy valami ilyesmi...
Nem a pénz miatt.Igazából ingyen is odaadom neki,ha szerencsétlennek már csak ez hiányzik a boldogságához.
Annyira aljas ez az egész,undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!