Ez működhet/ingyen van? Jó ez a videókártya/monitor?
Figyelt kérdés
nvidia kártyám van, és a vazérlőpultjánál van olyan, hogy 3d. és ebben ha kiválasztom a piros kék 3d-t és mindent tesztelek, akkor működhet piros/kék szemüveggel? Filmet szeretnék nézni. Ja és ingyen van?2014. okt. 13. 20:18
1/4 anonim válasza:
Az játékhoz - 3D programokhoz van. Ha filmet akarsz úgy nézni, akkor úgy töltsd le a filmet. (Anaglyph)
2/4 anonim válasza:
->egyszer bróbáltam ati videókártyával ilyen program nélkül és nem ment, de neten képek jók voltak (némelyik). Egyébként ez viszi a rendes 3d (szürke) szemüveget is, ami 3d-s tévékhez van? mármint ez a beállítás ha a monitor nem 3d
Elméletileg az anaglyph filmekhez nem kell ilyen program, mert eleve úgy vannak rögzítve! (bár ma már nem egy elterjedt technológia ez a fajta 3D)
'Rendes 3D (szürke)' nem fog menni hozzávaló TV/ monitor nélkül. Azok a fajta filmek úgy működnek, hogy 1x az egyik szem számára vetíti a képet, utána a másik szem számára, a szemüveg pedig elfojtja ezt, hogy mindig csak a megfelelő szem lássa a neki járó képkockát. (ezt elég fapadosan magyaráztam, de nekem elég, hogy ennyit tudok róla)
3/4 A kérdező kommentje:
egyébként ennek szüksége van valami másra? mert ugye én a discovert telepítettem (ez mellett volt piros kék szemüveg) és ugye megvan egy filmnek a trailerje kék/piros 3d-ben. Szemüveg nélkül ugyanaz a kép (természtetesen) csak nem figyelmeztet mondjuk, hogy bekapcsolja vagy valami. csak úgy elindul a film 3d-ben mintha nem is lenne beállítva a vezérlőpultnál. ez így jó?
2014. okt. 13. 21:11
4/4 anonim válasza:
Első válaszban írtam, hogy az anaglyph 3D programok / driverek (amit letöltöttél) játékhoz, vagy más 3D programokhoz vannak. Filmekhez nem kell ilyen program, azokat alapból úgy rögzítik/ utómunkával olyan színűre varázsolják, ezért nem is kellett külön engedélyezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!