Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen rosszindulatuak...

Miért ilyen rosszindulatuak az emberek?

Figyelt kérdés
Nemrég keztem el dolgozni a szépségiparban és mivel még nem tökéletes a munkam igy vannak kisebb hibáim.azt vettem észre hogy egyre többen fikázzák a munkáim és kötöszködnek hogy itt ott meg reszelhettem volna (műkörmös vagyok) tegnapi nap viszont teljesen kiakadtam le reszeltem a vendég körmének a felületét , raktam volna fel a sablont hogy megépítsem a körmöt erre fel ált az asztaltól hogy neki nem kell ledobott 500ft ot az asztalra mint valami kutyának és elment ez nekem nagyon rosszul esett , majd mai nap rájöttem hogy egy másik körmös küldte hozzám hogy megnézze hogyan dolgozok meg gondolom azért hogy megbántson ami sikerult is . szerintem azert ennyire nem vagyok rossz körmös ki tanultam a szakmát és mindig gyakorlok hogy a munkáim egyre szebbek legyenek szerintem sosem fogom tökéletesnek érezni.kérdésemhogyan tudnék tul tenni az ilyen embereken es nem fogalkozni veluk mer az a baj nagyon érzékeny ember vagyok es a tegnapi után mar tényleg eltort a mecses mert tényleg nagyon probálkoztam :(
2019. febr. 7. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 Ez csak akkor igaz, ha a versenytársaid bírálnak. :)
2019. febr. 7. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Ítélkezés, feltételezés, általánosítás. Ez az átkos hármas amivel tönkre szokták tenni egymást. Illik kinőni ezeket de hát látod.
2019. febr. 7. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:

"kérdésem hogyan tudnék tul tenni az ilyen embereken es nem fogalkozni veluk"

Lásd bennük a gyereket.

2019. febr. 7. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:
A nők szeretnek egymással cirkuszolni... Ha több nő van együtt, akkor meg hatványozódik a dolog.
2019. febr. 7. 17:14
 15/15 anonim ***** válasza:

A kezdők általában azért dolgoznak jóval olcsóbban, mert így a vevő is tisztában van vele, hogy nem kap olyan minőséget, mintha mondjuk duplaannyit fizetne ki egy tapasztaltabb körmösnek. Minél több gyakorlata van valakinek, annál drágábban dolgozhat. Ha ugyanannyiért dolgozol, mint a többiek, akik már évek óta csinálják, akkor tényleg ne csodálkozz, hogy a vevőid nem elégedettek. A körmös szakma eléggé telített, és sokan nagyon jól csinálják, emiatt sajnos tényleg magasak a vevők elvárásai.

Valaki írta itt, hogy gyakorolj műkézen, de az egész más, mint a valódi körmök, ha csak azon gyakorolsz, az úgy nem lesz jó. A műkéz max. arra jó, hogy elsőre kipróbálj rajta mindenféle új technikákat. Miért nem gyakorolsz a barátnőiden vagy a kollégáidon? Ingyen/anyagárért csinálhatnál nekik körmöt, így élő embereken tudsz gyakorolni, neked lesznek jó referenciáid, nekik meg olcsón szép körmeik. Mindenki jól jár :)

2019. febr. 7. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!