Miért ilyen rosszindulatúak itt az emberek? (Tisztelet a kivételnek! )
Szornyu!
Es ami a legszornyubb ram is ragadt,ebbol a hozzaallasbol.
Ez ragajos,ami itt folyik!
Persze nem bantok senkit csak ugy "ridegen" hozzaszolok,ahogy lattam itt is.
Pedig en soha nem voltam ilyen!
Szerintem olyanok is akadnak itt sokat, akik nem bírják a síránkozást. Én nem szeretek rosszindulatú lenni, de számomra is furcsa, ha valaki öngyilkos akar lenni egy nõ miatt, akinek amúgy talán sínen lenne az élete, de csak EGY NÕ miatt? Semmi rosszindulat nincs bennem, de szerintem ez tényleg elég gyerekes, nem csodálom, ha nem tudják komolyan venni az ilyen “problémákat”, így inkább viccet csinának belõle.
Én azt látom, hogy leginkább az ilyen túldrámázott kérdéseknél vannak rosszindulatú válaszok.
Tudod, vannak olyan emberek is, akik csak feltūnésbõl “akarnak öngyilkosok lenni”. Eszük ágában sincs megtenni. Miért kellene rajtuk segíteni?
Utolsó, és ha zavar valakit a másik siránkozása, akkor mi van? Már bele kell rúgni a másikba?
Velem is volt már ilyen, hogy kiírtam egy panaszkodósabb hangvételű kérdést, nem volt konkrét kérdésem se igazából, egyszerűen csak jól esett kiírni magamból a gondjaimat, erre olyan válaszokat kaptam, hogy egy hisztis hárpia vagyok és csoda, hogy van barátom, mert egy normális pasi kb. 2 perc velem eltöltött beszélgetés után eldöntené, hogy soha többet nem áll velem szóba, meg hogy túl hosszúra sikeredett a kérdésem és hogy minek kell regényeket írni, még a Gyűrűk urát is hamarabb el lehet olvasni, mint a kérdésemet.
Ha valaki annyira nagyon elfoglalt, hogy egy hosszú kérdést nincs is ideje végigolvasni, vagy idegesíti a kérdező panaszkodása, miért kell csak azért is valami bunkó választ írni, miért nem lehet egyszerűen csak átmenni a következő kérdésre? :D Érdekes, nekem nem tart senki fegyvert a fejemhez, miközben ezen az oldalon lógok, hogy már pedig csak azért is el kell minden kérdést olvasnom és válaszolnom is rájuk.
#5 Már boccs, de valaki “beléd rúgott”, mert leírta, hogy nem kellesz egy nõnek? Épp ez az, 1-1 ember képes nagyon túlreagálni és fárasztóan eldrámázni a dolgokat.
Nem támogatom a bunkóskodást, de a kérdezõ által leírt dolgok nem minõsülnek akkora nagy rosszindulatúságnak.
Szerintem ha valaki kicsit nyers, vagy õszinte és nem simogatja meg a fejed, akkor rögtön rosszindulatú?
Üdv a gyékán!
1.Sok kérdés kamu
2.Sok válaszoló troll
3.Sokszor nem megy át az irónia
Amúgy meg igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!