Miért ilyen rosszindulatúak a pestiek? (Tisztelet a kivételnek! )
Mennyi szörnyűség van, nagyon sajnálom :(
Nehéz elhinni tudom, de mint mindenhol, minden városban, így biztos Pesten is akadnak értelmes és kedves emberek. Csak nagyon nehéz megtalálni őket...
Visszamehetnél vidékre, ha ennyire nem jön be a nagyváros. A magyarázat egyszerű, sokan vannak a villamoson, nem mindenki a te kis kegyeidet fogja lesni. Mellesleg faluban élő, Pesten született barátnőmet ugyanúgy le se szarták, amikor a 8. hónapban volt, senki nem segített neki semmiben, távolságin nem adták át a helyet. Nem tudom miért kell általánosítani, én sem mondom, hogy bunkók a falusaik, pedig olyan is van. Ha nem látszik rajtad, hogy terhes vagy, akkor nem értem mit vársz el az emberektől. És igazából az is furcsa Pesten, ha valaki nem találja meg a kapaszkodót a villamoson, egyébként ilyenkor a nagy többség arra gondol, hogy be vagy lőve és nem arra, hogy terhes vagy.
Ja és ha valakinek baja van, hidd el nagyon sokan segítenek, sok ilyen esetet láttam már és nem egy ember állt meg segíteni, hanem a legtöbbször már oda se kell mennem, mert nyüzsögtek körülötte a segítőkész emberek.
Amúgy te azt vetíted ki az emberekre, amit te vársz tőlük, elhatároztad, hogy a pestiek bunkók és lám itt a példa, egy kis szemléletváltozás nem ártana, mert az emberek is megérzik ha valaki ellenségesen viselkedik velük.
"Pesten is akadnak értelmes és kedves emberek. Csak nagyon nehéz megtalálni őket..."
- Ez a tipikus "rossz párizsi" esete. Ha egy boltban mindennap vásárolsz párizsit évekig, majd egyszer romlottat kapsz, akkor az bolt a számodra a "rossz párizsit áruló bolt" lesz.
Én Pesten születtem, mindig itt éltem - és naponta sokkal több jó tapasztalatom van, mint rossz.
Én megfogtam volna a vállad, el ne ess:)
Ne általánosíts,és ne foglalkozz az itteni barmokkal.
Mást nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!