Miert rosszindulatuak az emberek foleg interneten, nev nelkul, kommentben? Megfogom ezt valaha erteni?
Nem csak online rosszindulatúak, de a valóságban, ha vannak következményei, akkor nem mernek azok lenni.
Szerintem jobb kérdés, hogy ezek a nagy vigécek miért nem mernek olyanok lenni amilyenek, amikor van következménye?
De az unantkozas nem kell, hogy egyenesen aranyos legyen a rosszindulattal.
“Aki kiharcolja azzal en szemtol szemben rosszindulatu vagyok.”
Miert? A rosszindulatot hogy lehet kiharcolni? Esetleg haragot vagy duhot, fajdalmat, sertettseget.. de rosszindulatot hogy?
Bent a melóban jó képet kell vágni, és gürizni. Elviselni a főnök lehetetlen kéréseit és arroganciáját.
Az ilyen alig várja, hogy hazaérhessen és kitombolhassa magát.
(Szóval ne szívd mellre! Nem neked szól, csak a főnöknek nem meri közvetlenül mondani. Mandinerből mondja neki...)
Te most jó úton haladsz affelé, hogy rosszindulatú legyek veled, épp az értetlenségeddel.
"hogy lehet kiharcolni a rosszindulatot" például azzal, hogy ilyen provokatív, ostoba kérdést teszel fel, mint ez is. Mert nekem nem fogod bemesélni, hogy téged nem lehet kiborítani a cipődből, akár tettetett ostobasággal, akár mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!