EZ miért csinálja?
Figyelt kérdés
kilencedikben egy gyerek tetszett nekem..én ezt el is mondtam neki és nem törént semmi,barátok maradtunk akkor is.1 évre rá elkezdett velem többet foglalozni..meg ha a közelében vagyok és a legjobb barátnőm is akkor elkezd úgy viselkedni,mintha a barátnője lenne.MEg mostanában nagyon jól el tudunk hülyéskedni.Miért csinálja?2019. febr. 1. 18:53
1/1 anonim válasza:
Szerintem kezdj el vele többet beszélni ha még mindig tetszik, aztán majd ha jól alakul a beszélgetés meg minden egy ideig, akkor már rákérdezhetsz, hogy mi van a lányokkal stb. De szerintem ne kezdeményezz. A fiúk dolga az. Sok sikert :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!