Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szállnak el ennyire az...

Miért szállnak el ennyire az emberek ha lediplomáznak?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm most államvizsgázott, beszélgettünk és kérdeztem tőle hogy ezekután mi lesz, milyen munkát szeretne majd csinálni, van e valami elképzelése. A válasza az volt hogy így hogy szakmája van, nyelvvizsgája és diplomája is, övé a világ és bármilyen jó munkát megkaphat ahol jól is fizetnek. Persze ezt mind nagyképűen adta elő. Nem volt ilyen, miért változatja meg az embereket ennyire egy diploma?

2019. jan. 27. 21:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%

Ne aggódj, még fél év és ad neki az élet pár pofont.

És ez rohadtul nem igaz hogy mindenki elszáll magától, ez csak a te ismerősödre igaz, mert egy suttyó.

2019. jan. 27. 21:54
 2/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell általánosítani. Neki az agyára ment, de azért nem mindenkinek. Sőt: sokan épp az egyetemen jönnek rá, hogy milyen rengeteg mindent nem tudnak még, mennyi tanulnivalójuk lenne még, és ettől éppenhogy normálisabbak lesznek, mint középiskolás korukban voltak, mert visszavesznek a nagy szájukból.
2019. jan. 27. 21:54
 3/28 A kérdező kommentje:
Jó, lehet hogy túloztam azzal hogy mindenki, bocsi. De úgy vettem észre azért jócskán akadnak ilyen emberek. Csak nem értem mit gondolnak, miért kell nagyképűnek lenni emiatt
2019. jan. 27. 21:57
 4/28 anonim ***** válasza:
22%

Hát én a helyében nem lennék nagyra a diplomámmal, attól még nem helyezkedik el könnyebben az ember. Bár attól függ, milyen szakot végzett.

Diplomásból már egy rakat van. Tele a padlás túl- és félreképzett emberekkel. Köztük én is megbántam, hogy 6 évet áldoztam az egyetemre, miközben csak egy papírt adott, az életre nem nevelt egyáltalán, max csak annyiban, hogy a tantárgy 90%-a értelmetlen és nem hasznosítható a jövőben.

2019. jan. 27. 21:59
 5/28 anonim ***** válasza:
72%

A diploma nem egyenlő, egy saját egzisztencia ki építésével!

Egy diploma nem egyenlő az intelligenciával!

Egy diploma nem egyenlő a tudással!

Egy diploma nem egyenlő a helytállással a való életben!

Egy diploma nem fog eltartani!

Egy diploma nem egyenlő a talpraesettségel!

Egy diploma nem elég a gyári munkába!

Egy diploma nem egyenlő tekintélyt szerezni!

Egy diploma nem ment fel, hogy intelligensebb vagy, egy általánosnál!

Egy diploma nem egyenlő a helyesírással!

Egy diploma nem egyenlő a tehetséggel!

Egy diploma nem oszt észt!

Egy diploma nem egyenlő az alázattal!

Egy diploma nem egyenlő a szabad gondolkodással!

2019. jan. 27. 22:00
 6/28 A kérdező kommentje:
Sajnos így van. Egyébként én semmi rosszat nem kívánok ennek az ismerősömnek, sőt, remélem úgy lesz ahogy mondja, csak kár hogy nem maradt normális. Ez a felvágós stílus nagyon visszataszító
2019. jan. 28. 07:05
 7/28 anonim ***** válasza:
51%
Milyen szakot végzett??
2019. jan. 28. 08:05
 8/28 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom a szak nevét se valami gazdasági dolog :D
2019. jan. 28. 08:59
 9/28 anonim ***** válasza:
18%
Gazdasági? Amit levelezőn is el lehet végezni? Na az aztán teljesítmény!
2019. jan. 28. 09:28
 10/28 anonim ***** válasza:
24%
Hiába pontoztok le, azt a szakot, amit levelezőn el lehet végezni, nem lehet komolyan venni!
2019. jan. 28. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!