Miért van az, hogy az emberek csak akkor szállnak le rólam, amikor agresszívvé válok?
A suliba verekedtem emiatt, mivel nekem sosem volt bandám, mindig egyedül voltam, ezért nem volt más választásom.
Most már felnőtt korban azért nem megyek hanyatt-homlok bele a verekedésben, most inkább csak verbálisan válok agresszívé, és gyakran ez elég is. Viszont utána elkezdik hiresztelni, azt, hogy milyen antiszociális, agresszív, beilleszkedni nem tudó paraszt vagyok. De hát ők kérték? akkor meg minek megy a rinya utána? Gyakran még a feletteseket is ellenem fordítják. Nem értem miért, valahogy azt érzem, hogy számukra elengedhetetlenül fontos, hogy ők győzzenek, bármi-úton módon, és vagy megalázzanak, vagy ha ezt nem engedem, akkor eltegyenek láb alól. Szóval egyik út sem valami jó, sem az ha hagyom magam, sem az ha szembe szállok...Fingom sincs mit tegyek, valamiért nem kedvelnek, nem szeretnek, pedig a léggyel se foglalkozok, el vagyok a saját kis világomban általában. Nem értem miért kell ennyire gerinctelen hernyó módon viselkedniük...és egymást támogatja a sok hernyó általában, mert a minősíthetetlen magatartásra általában van kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!