Érdemes, okos döntés megvédeni magadat mikor többen szállnak rád?
Két szitu adott
-1: ha egyedül vagy és páran beléd kötnek, beszólnak ?
-2: ha egyedül vagy és egy szól be, de a visszaszólás miatt később újabb társakkal talál be? (amolyan benzin a tűzre)
Minden a partnertől függ. Ha alkalmas rá, hogy megértse az álláspontodat (és erre egy kis esély van), akkor mindkét esetben érdemes. A csordában úgyis ő a "vezér", tehát őt követik, ergo a csorda másodlagos.
Ha nem alkalmas, akkor teljesen fölösleges bármi is, akkor a helyzet fura mód úgy a legjobb, ahogy van. Bármit teszel, csak ronthatsz rajta.
Szerintrm alap, hogy ki kell állni önmagadért.
Ha meg olyan "most megverlek téged" szituval jönnek, mondani szoktam: csak nyugodtan.
Simán fel lehet dobni őket, főleg ha szemtanud van + 8napon túlgyógyuló testi sérülésed lesz. Persze ez csak a legrosszabb eset.
Anno sulis koromban kis 9-es voltam s a nagyok rámszálltak, mert nem jagytam magam s csak csendben elrajzolgattam. Felhúztak s megmondtam a magamét, de nem sokáig tartott a csendes visszavonulásuk...
Elpattant az agyam s levadásztam őket. Azóta kikerültek nagy ívbe s nem baszogatott senki.
Mondani szokták: Amelyik kutya ugat nem harap...nos az ellenkezőjét jobb nem piszkálni.
Imádom az olyan nyomorultakat, kik csak társaság közepéből ugatnak, mint a sok kis kutya kölyök. ^^
A legtöbb ilyen embert egyesével elkapod/vagy csak látod s odalépsz határozottan, abban a pillanatban bekussol, fülét farkát behúzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!