Te lenézed azokat az embereket akik az általános iskolába áldozattipusok voltak és felnőtt korukra mentális problémával küzdenek?
Na egy kicsit álljál le és vegyél vissza, mert túl élénk a fantáziád! 1. Soha senkit nem bántottam, nem érdekelt, ha nem szólt hozzám a magadfajta, sőt, inkább mindig próbáltam segíteni. 2. Milyen alapon várod el, hogy felnőttként toleránsak legyenek az emberek egy mindig rosszkedvű, mindenben csak a rosszat látók, negatív emberrel?
Sajnos nekem van ilyen kollégám és képzeld, rendkívül utál vele dolgozni minden normális ember, mert egyszerűen rossz még a környezetében is lenni. Erről nem a normális emberek tehetnek és nem is kötelesek eltűrni, hogy átragadjon rájuk ez a mérhetetlen és indokolatlan rosszkedv és szomorúság.
Ebben a nagy toleráns világban lassan már oda jutunk, hogy az egészséges, normális embereknek kell majd összehúzniuk magukat, mert jönnek a sérültek, akiknek mindent szabad és mindent el kéne nézni??
Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Egyébként meg pont te nézed le az egészséges, normális embereket és veszed egy kalap alá, mert mi mind rosszak és gonoszak vagyunk, ellenben te vagy a különleges, a kicsit más és ezek a gonoszak nem tudják elfogadni!
Nem erről van szó, nagyon rosszul látod a valóságot!
A hiba a te készülékedben van, neked kéne kicsit pedálozni, hogy elfogadjanak úgy, ahogy vagy és neked kéne sokkal jobban alkalmazkodni és megerőltetni magad, nem pedig fordítva. Ha pedig képtelen vagy rá, akkor ne menj emberek közé!
"Olvasgatod te ezt a kategóriát? Elég éppen csak kicsit magadnak valónak lenned és már fúrnak is ki a munkahelyedről"
Azért ez az oldal és a valóság az két külön dolog. Annó volt egy osztálytársam, aki előszeretettel jött ide nyafogni, hogy mi kiközösítettük csak azért mert ő csendes gyerek. Arról persze nem beszélt, hogy olyan büdös volt mint a dög. Aztán meg az egész osztályban körbement mindenkitől kunyerált egy kis pénzt buszjegyre, majd bement a szomszéd kisboltba és a buszpénzből vett egy vodkát. Persze senkinek nem adott vissza egy forintot sem. De órákig lehetne sorolni hasonló dolgait amivel kiprovokálta a kiközösítést.
"Képzeld, az én "fajtámnak" vannak barátai, normális családja, kapcsolatai, sőt, nekem vannak gyerekeim is, akikre odafigyelek és nem hagyom, hogy olyanokká váljanak, mint te! Ha nem tudsz magadon segíteni, akkor kérj segítséget, de ne másokat okoljál a szerencsétlen életedért!"
Igen neked voltak olyanok akik segítettek. De neki senki sem segített.
"A hiba a te készülékedben van, neked kéne kicsit pedálozni, hogy elfogadjanak úgy, ahogy vagy és neked kéne sokkal jobban alkalmazkodni és megerőltetni magad, nem pedig fordítva. Ha pedig képtelen vagy rá, akkor ne menj emberek közé!"
A mondatodban van egy kis ellentmondás. Ha valakit úgy fogadnak el ahogy van , akkor minek kéne pedáloznia???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!