Mikor az ember a felnőttéválás küszöbén van, akkor milyen mentális/szellemi változásokon esik keresztül? Mikor érzi azt, hogy ő már felnőtt?
Nincs ilyen. Az idő relatív. Mi kreáltuk a felnőttkort. Nincs olyan szellemi érés, ami mindenkinél bekövetkezik.
Mindannyian nagyra nőtt gyerekek vagyunk.
De külső hatásra megváltozhat a belső tudat is. Nekem pl idén halt meg anyukám. Hiába tartottam el magam, élek külön, akkor is felnőttebbnek érzem magam azóta.
szerintem akkor, amikor már teljesen független tud lenni anyagilag, saját, reális tervei vannak a jövőre, amit meg is kíván valósítani
24 éves vagyok, lassan 1 éve dolgozom, de még mindig nem érzem magam igazi felnőttnek, bár az biztos, hogy ez alatt az egy év alatt rengeteg változtam, fejlődtem
Akkor amikor már teljes egészében magadért kell felelőssèget vállalnod és ez nem életkorhoz kötött.
Hogy ki, hogy éli meg?! Ez csak is kizárólag a neveltetésén múlik.
A 'rózsaszín világú' ferde nevelést kapottak nagyon súlyosan mèlyre kerülhetnek ott belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!