Miért baj az ha más vagyok?
Hát én introvertált vagyok amiben az az irónikus hogy elég sok a barátom,haverom van. A vicc kategória ..van amikor pl alig szólalok meg egy társaságban de mégis hívnak folyamatosan,amúgy énis inkább ülnék otthon legszívesebben. Sztem csak olyanokkal kéne lógnod akiket tényleg a barátaidnak tudnál hívni..öhm valszeg az lehet a baj,hogy olyan emberekkel barátkozol,akik nem fontosak számodra ezért érzed tehernek őket.
Nekem ez jött le.
23F
Félreértettél.. Én egyáltalán nem barátkozom és nem is lógok senkivel. :) Tényleg senkivel.. Ezt most nem úgy értem mint mások, hogy ők is ilyenek és csak egy barátjuk van.. Nekem tényleg nimcs se barát, se haver. Régebben még próbálkoztam. De rájöttem, hogy semmi értelme.. Senki nem tudja megadni azt
amit én tudok nyújtani. Én pl nem tudom elviselni ha valaki hazudik, kihasznál. És inkább elkerülöm az ilyet. Régebben általánosban volt egy barátnőm, de egy idő utan kifordult magából. Persze én sem vagyok egy könnyű eset.. Megszakadt a kapcsolat, mi elköltöztünk, ő elköltözött, megszűlt. Utána 1 hozzá hasonló emberrel találkoztam, akin észrevettem, hogy kétszínű. Meg nagyon sokszor lehúzott, nem pénzzel.. Hanem olyan negatív megszólalásai voltak, hogy sokszor feszélyezett. Aztán volt egy fiúm, ő tiltott tőle, mert féltékeny volt râ is.. (idióta) De nem ennek a szakadt meg a kapcsolat a csajjal, hanem mert újra összejött egy sráccal, és amikor a srác engem is elhívott a randijukra, akkor szóltm a csajnak.. És én voltam a hibás. Pedig aztán nekem soha nem kéne egy szimpla ismerősöm pasija sem, pláne nem az említett pasi.. Szóval vele is elváltunk, féltékeny volt rám ok nélkül. Én tudom magamról, hogy nehéz eset vagyok, de mindezek mellett én megbecsülöm a kapcsolataimat. Ha párkapcsolat, ha barátság.. Szerettem mindig is korrekt lenni, ha valakinek ígértem valamit, betartani, ott lenni ha szükség van rám.. (Mindig érettebbnek éreztem magam mindenhol.)Stbstb. És én ezt sosem kaptam vissza. Ezért nem keresem már, mert itt vagyok magamnak, itt van a családom néhány tagja, a párom és nekem ez elég lett annyi gyötrelem után.
Ja értem így már. Viszont ahogy leírod akkor ez sok múltbéli csalódás miatt is lehet.( hamis barátok miatt).
Viszont ha neked így megfelel és így boldognak érzed magad akkor nincs gond,az a lényeg,hogy de jól érezd magad.:)
És egyáltalán nem baj.ha más vagy ;)
Aranyos vagy, köszi. :)
Igen, a múltbéli dolgok miatt korán fel kellett nőnöm, de nem bánom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!