Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk Férfiak egy kérdés...

Fiúk Férfiak egy kérdés tőletek nektek milyen lányok tetszenek? 🥰

Figyelt kérdés

Belső tulajdonságok illetve személyiség 😊

17/L

febr. 2. 09:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Legyen kedves és hűséges. Ne hisztizzen. Jó pont ha beszédes, mert én hallgatag vagyok, így nem lesz kínos csend, viszont ha én csinálok valamit azt ne kommentálja. Dohányzás kizáró ok. Alkohol alkalmanként mértékkel oké, ha nem lesz részeg. Nem feltétel, de előny ha szereti az állatokat, utazni, ne ijedjen meg a kalandos utaktól se, ahol például rövid az átszállási idő, sietni kell, vagy sokat kell várni.
febr. 2. 09:52
 2/19 anonim ***** válasza:
22%
+1
febr. 2. 10:07
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
Nerd, geek, hogy legyen közös témánk
febr. 2. 10:10
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Nekem talán legfontosabb, hogy jót tudjak vele beszélgetni. Érdeklődő, és nagyjából képben van. Van önálló véleménye, amit el tud magyarázni és akár meg is tud véde, egyúttal nyitott a más véleményre, és ha nem értünk egyet, azt nem viszi át személyeskedésbe, sértődésbe.

Érdeklődjön felőlem, ne csak magával törődjön.

Legyen valami, amiben jó, amit szenvedéllyel szeret. Valami, amitől ő az, aki. Lehet ez tőlem művészet, sport, biznisz, műveltség, akármi, de legyen valami bogara, amit magának csinál, ami ad neki egyéniséget.

Toleráns és nyitott , nem bírom az ítélkező, dogmatikus embereket. De legalább illeszkedjen be a barátaim közé. Ha még kedves és vidám is, az meg a legjobb.

Talpraesett. Ki vagyok attól, amikor irracionális nyavalyák között kell szlalomozni, mint pl hogy nem mer tolatni, meg hasonlók.

febr. 2. 10:24
 5/19 Sanyi2025 ***** válasza:
45%
Pont olyan, mint te <3
febr. 2. 10:43
 6/19 anonim ***** válasza:
64%

Nézzen ki jól.

Bocsy, de nem érdekelnek a sablonos tulajdonságai, ha nem néz ki jól. Egy csúnya nő is lehet rendes, kedves, stb. de akkor sem kéne.

Tehát nézzen ki jól, ez a legfontosabb.

febr. 2. 10:49
 7/19 anonim ***** válasza:
45%
Csak kizárólag a jó nők. Még jó hogy ki vagyok gyúrva, most is könyörög jó néhány messengeren. Ez az élet, mindig vannak jó nők. Egyik se tud ellenállni nekem.
febr. 2. 10:52
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
#6,7 még nem volt nővel.
febr. 2. 12:02
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Össze se tudom számolni, de te aztán biztos jobban tudod. Ez ami én vagyok ennek 25 százalékát megkapnàd már örülhetnél.
febr. 2. 13:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Miért, mi vagy ?
febr. 2. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!