Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk Férfiak egy kérdés...

Fiúk Férfiak egy kérdés tőletek nektek milyen lányok tetszenek? 🥰

Figyelt kérdés

Belső tulajdonságok illetve személyiség 😊

17/L

febr. 2. 09:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szeretem az intelligens, kreatív lányokat. Fontos nekem, hogy törődő, gondoskodó legyen.

Számomra nagyon vonzó, hogyha van egy határozott kiállása. Kiáll a gondolatai mellett, van véleménye, megvédi magát. VOnzó, ha vannak vágyai, céljai, és dolgozik értük.

És az nem hátrány, ha vannak közös témáink, nyilván. :D Elég érdeklődő típus vagyok, úgyhogy minimum egy közös érdeklődést csak sikerül találni, de minél több, annál jobb.

És talán gonoszság ilyet írni, de a felesleges önsajnáltatást nem szeretem. Nyilván, itt nem arról van szó, hogy lelki támogatásra van szüksége, vagy elmondja mi nyomja, vagy segítséget kér, vagy akármi, hanem ha lelki szemetesnek használ, az az érzelmi manipuláció egyik formája.

Kinézet meg... Bár az nem volt kérdés, ez esetben ezt megtartom magamnak. :D

febr. 2. 13:10
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
10. Isten, okos, szép, kigyúrt. Amelyik nővel össze állok az hálás lehet.
febr. 2. 13:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem állítom, hogy nem vagy okos, szép, kigyúrt, hisz nem ismerlek, de ha így is van, az eddigi üzeneteidből több red flag üvölt rólad, mint amennyit el lehet viselni. :D
febr. 2. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Kihagytad, hogy szerény is vagy.
febr. 2. 13:26
 15/19 anonim ***** válasza:
14 Ugyan már, a csávó két lábon járó incel, a nárcisztikus fajtából. :D
febr. 2. 13:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Ne magatokból induljatok ki. Van akinek bejön az élet. Nektek nem, de van akinek igen. Erre ami én vagyok erre születni kell, és együtt kell tudni vele élni.
febr. 2. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Mesélj, hogyan jött be neked az élet. De csak őszintén !
febr. 2. 13:38
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha rasszista és a fehér felsőbbrendűségben hisz, akkor akármilyen nő megnyert magának.
febr. 3. 14:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18 ezesetben bátran ajánlom anyámat
febr. 3. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!