Miért baj az ha más vagyok?
én 22 vagyok, lány és hasonló a helyzet nekem is egy legjobb barátom van meg egy csaj akivel együtt járok estire. többi az kb. a családom meg a pasim.
nem értem mi a probléma, te olyan vagy amilyen vagy, nem kell mindenkinek társasági embernek lennie. a mennyiség korántsincs azonos értékben a minőséggel. ezt ne felejtsd el ;) és ne mutasd magad másnak.
épp elég üresfejű 'társasági' p.... van a világon.
ne foglalkozz azzal hogy mások mit gondolnak! én már 22 éve teszek rá ! :D
Nem vagy más, nagyon sok ilyen van még, mint te. És nemcsak a mai világban. Az én gyerekkoromban, fiatalkoromban is így volt.
De semmi gond ezzel. Nem kell mindenkinek egyformának lennie.
Én is úgy tapasztaltam, hogy sok "barát" csak lehúz, meg úgy viselkedik, ami egyáltalán nem méltó barátokhoz. Mára nekem is csak 2 barátom van, velük sem találkozom gyakran. Az időmet inkább a családommal töltöm.
Kb full ugyan ez van velem is csak mégse, mert én 24 éves srác vagyok és nincs barátnőm 😆 de így is jól elvagyok..
Nekem is elegem lett a kamu barátokból.. mondjuk most se jobb, mert a kedves munkatársak kivétel nélkül kétszínűek :D kibeszélnek mindenkit én meg csak ülök és hallgatom a f.aszságaikat, amiket másokról mondanak..
Néha komolyan elgondolkozom azon, hogy kiveszek egy hét szabit és elmegyek valahova ahol nincsenek emberek :D annyira letudnak fárasztani... főleg reggel, mikor még világomat nem tudom.. csendre és nyugalomra vágyom erre mit kapok? Hablablablabla bla bla bla :D MINDENKINEK jár a szája. Én meg még zigóta állapotból próbálok törzsfejlődni.. ez van :D
Megpróbálhatsz megváltozni, magadra erőltetni dolgokat se hosszú távon nem fog működni. Te ilyen vagy, fogadd el magad. Persze minimálisan lehet "javítani" a helyzeten de nagy dolgokra ne szàmíts. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!