Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok lány miért hiszi azt egy...

Sok lány miért hiszi azt egy pasiról, ha nincs fent a közösségi oldalakon, kb nem is létezik?

Figyelt kérdés
Én csak a gyakorin vagyok. Ha egy lány megkedvel, egyből csalna facera, instára, messengerre, vagy google cheat-re. Amikor írom hogy nekem ezek nincsenek, kb annyiba marad az ismerkedés. Mi az oka lányok? Komolyan minden hülye oldalon fent kell lennie egy pasinak?

febr. 2. 08:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Nekem csak ilyen pasijaim meg exeim voltak akik az életben élnek meg ismertek is es nincsenek ilyen sz.rokon es nem a lájkolás az életük.
febr. 2. 08:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert le akarnak csekkolni téged.

Ki vagy, kik az ismerőseid, milyen a családod, anyagi helyzeted. Stb....

Jó nem mindenki, mert nekem sincs közösségi oldalam mégis voltak kapcsolataim, szóval tisztelet a kivételnek.

febr. 2. 08:38
 3/16 A kérdező kommentje:
De magamról pl email-ben is tudnék képet küldeni. Megoldható lenne minden.
febr. 2. 08:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is ilyen vagyok nincs semmi a Viberen meg watsappon kívül ja meg ez a gyakori.

A feleségem meg mindenen nyomul Facebook, Instagram,discord,massanger...

És ezek azok amiket tudok....

febr. 2. 08:54
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

Egyrészt megnézném kik az ismerősei, miket oszt meg. Másrészt meg tudnánk beszélgetni, chatelni.

Nem szeretek telefonálni és nekem sokba is kerülne mert feltöltőkártyás vagyok. Facebookot, instagramot használok. Egy ember miatt nem fogok más appot letölteni ha mást használ mint én, pl viber, whatsapp stb

febr. 2. 09:08
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
A leírásod alapján elég egy korlátolt ember vagy. Nem csodálom, hogy menekülnek.
febr. 2. 09:10
 7/16 Janaqks ***** válasza:
52%

A korosztályomban szinte mindenkinek van whatsapp, instagram,discord, snapchat,stb, nekem csak yt, viber meg face(meg talán pinterest és capcut, ha annak számít, de azokon soha senkivel nem chateltem, és szinte nem is használtam mostanság)

Facebookot ráadásul nem is használom egyáltalán. Néha bejelölöm az osztálytársaim meg ők is engem de heti 1 szer ha ránézek.

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha nem ott éled az életed és posztolgatod ki hogy hol jársz mit ettél, mikor törölted ki a segg0adat.

Sajnálom, hogy mindig lepasszolnak:(

febr. 2. 09:17
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
2-es miért nem válaszolsz a privát üzeneteimre? Mit rontottam el?
febr. 2. 09:31
 9/16 A kérdező kommentje:
6-os. szerinted annak van élete aki a neten lóg egész nap? nekem normális életem van, nem kell a sok közösségi oldalon való virtuális élet. gondolkodj el, miért pontozta le mindenki a válaszodat. :)
febr. 2. 09:39
 10/16 anonim ***** válasza:
16%
Mert így lenyomozhatatlan vagy, ilyen emberekkel veszélyes beszélgetni a neten, mert bárki lehet a gyakoris profil mögött. A nők tudják, hogy óvatosnak kell lenni.
febr. 2. 09:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!