Sok lány miért hiszi azt egy pasiról, ha nincs fent a közösségi oldalakon, kb nem is létezik?
Mert le akarnak csekkolni téged.
Ki vagy, kik az ismerőseid, milyen a családod, anyagi helyzeted. Stb....
Jó nem mindenki, mert nekem sincs közösségi oldalam mégis voltak kapcsolataim, szóval tisztelet a kivételnek.
Igen én is ilyen vagyok nincs semmi a Viberen meg watsappon kívül ja meg ez a gyakori.
A feleségem meg mindenen nyomul Facebook, Instagram,discord,massanger...
És ezek azok amiket tudok....
Egyrészt megnézném kik az ismerősei, miket oszt meg. Másrészt meg tudnánk beszélgetni, chatelni.
Nem szeretek telefonálni és nekem sokba is kerülne mert feltöltőkártyás vagyok. Facebookot, instagramot használok. Egy ember miatt nem fogok más appot letölteni ha mást használ mint én, pl viber, whatsapp stb
A korosztályomban szinte mindenkinek van whatsapp, instagram,discord, snapchat,stb, nekem csak yt, viber meg face(meg talán pinterest és capcut, ha annak számít, de azokon soha senkivel nem chateltem, és szinte nem is használtam mostanság)
Facebookot ráadásul nem is használom egyáltalán. Néha bejelölöm az osztálytársaim meg ők is engem de heti 1 szer ha ránézek.
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha nem ott éled az életed és posztolgatod ki hogy hol jársz mit ettél, mikor törölted ki a segg0adat.
Sajnálom, hogy mindig lepasszolnak:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!