Miért gratulálnak, ha valaki bejelenti hogy terhes?
Figyelt kérdés
Az hogy örülnek hírnek az egy dolog de ez nem olyan mintha lediplomáznál. Normális esetben teherbe esni nem nagy kihívás, de ha valaki küzködik évekig, akkor is furán veszi ki magát :D gratulálok hogy jókor/eleget szexeltetek2018. szept. 1. 15:24
41/47 anonim válasza:
Elírtam az első mondatot, itt a javítás.
Ha felvettek, már elértem egy szintet.
42/47 A kérdező kommentje:
a baratnos pelda eseten orulnek hogy vegre elhivta , de azert egy gratulaciot oda is erosnek erzek
2018. szept. 7. 12:56
43/47 anonim válasza:
35
A proletár ellentéte nem a "burzsuj", hanem a kulturált értelmiség.
Abban pedig igen.
44/47 anonim válasza:
Köszönöm, hogy a te értelmezésedben használt proletár szónak megadta a valós jelentését. Ezek a nyelvi akadályok okoznak kommunikációs gátat és nem értem, amit írsz.
45/47 anonim válasza:
Kérdező: Végeredményben neked a gratuláció teljesen mást jelent mint másnak. És ez így kerek.
46/47 anonim válasza:
Mert fellélegezhetnek, hogy nem csak simán jó husban van.
47/47 anonim válasza:
Többféle gratuláció létezik :D többféle szituációhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!