Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gratulálnak, ha valaki...

Miért gratulálnak, ha valaki bejelenti hogy terhes?

Figyelt kérdés
Az hogy örülnek hírnek az egy dolog de ez nem olyan mintha lediplomáznál. Normális esetben teherbe esni nem nagy kihívás, de ha valaki küzködik évekig, akkor is furán veszi ki magát :D gratulálok hogy jókor/eleget szexeltetek
2018. szept. 1. 15:24
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
60%
2018. szept. 2. 11:16
 32/47 anonim ***** válasza:
47%

16

Értem. Azt kihagytad a kérdésedből, hogy proletár, kultutálatlan közegből származol.

2018. szept. 2. 11:24
 33/47 anonim ***** válasza:

21

Nem, nem kell azt érezned ...

Nevetségessé teszed magad.

A nem kell érezned, ugyanis az egész világ nem rólad szól. Ez egy úgynevezett formula, mint a jó napot kívánok és a köszönöm. Ez különbözteti meg a büdösbunkót az embertől.

2018. szept. 2. 11:25
 34/47 A kérdező kommentje:
ez igen. Birom ezeket a gyakorizokat akik leugatjak a kerdezot csak azert mert kivancsi. En nem gratulaltam senkinek azert mert nem lett a kornyezetembe senki se terhes. De itt mindenki annyira tud mindent hogy miert kerdezem azt amit :D amugy az hogy a gyerrkvallalas felelosseg es erettseg ez egy nagyon sz#r indok mert csak korul kell nezni hany olyan van akinek allatot se kene tartania nem hogy gyereket. Akkor kene gratulalni ha rendesen tisztessegesen felneveli. Az hogy gumi nelkul dugtam es becsuszott lesz ami lesz az pont nem az a felelosseg meg erettseg amiert gratulalni kene szerintem. Nem a gyerek tesz ilyenne.
2018. szept. 2. 12:11
 35/47 anonim ***** válasza:
Aki proletározik és annak hiányosságát firtatja, az a burzsuj kultúrában megtalálja az ellenkezőjét?
2018. szept. 2. 12:40
 36/47 anonim ***** válasza:

Csak azok tudnak leugatni, akik ugatását magadra veszed kedves kérdező.

Az, hogy gondolkodási módodban van egy hatalmas ferdítés. Az nem leugatás, hanem kiigazítás. És szívesen.

Anyák napján is azért adsz virágot és két puszit anyudnak, mert apudat jól meglovagolta?

2018. szept. 2. 12:42
 37/47 A kérdező kommentje:
anyak napja pont az az unnep ami azert van mert megkoszonod anyadnak a felnevelest gondoskast stb. Mar ha olyan anyja van az embernek. Ha jelentkezel egyetemre azert sem gratulalsz, majd akkor ha felvettek
2018. szept. 5. 05:54
 38/47 anonim ***** válasza:
Nem tiszta nekem ez az egyetemi hasonlat. Ezzel azt akarod sejtetni, hogy csak akkor fogsz gratulálni, ha megszületik a gyerek és akkor nem, amikor megfogant?
2018. szept. 6. 10:28
 39/47 A kérdező kommentje:

Az hogy megfogan az nem teljesitmeny, az ha normalisan felneveled, az az.

Javitom a hasonlatot: felvettek-lediplomazol. A ketto kozt siman ki lehet bukni onnan.

2018. szept. 6. 10:40
 40/47 anonim ***** válasza:

Ha felvettek, már életem egy szintet. Különben nem kerülök be. Régen ez komoly feladat volt, amikor nem lehetett pontot vinni. Ma nem tudom mennyire komoly, hiszen egy erős suliban nem ugyan azt a jegyet kapja a diák azonos teljesítményre.

És igaz volt régen is, hogy kibukott valaki. Csakhogy ha mindennek a végén gratulálsz csak, akkor miért nem csak a temetésen? Maga a diploma is csak egy ugró deszka, attól még nagyon sok rossz szakember van, aki elvégzte az egyetemet. Sőt! 16% sosem dolgozott a szakmájaban, másik 33% meg ott hagyja 2 éven belül a szakmát a diploma szerzés után. Szóval ez a logika, hogy csak akkor gratulálok, ha jól élte le a életét, egy alkalommal tehető meg. Amikor már nem hallja.

Mondok egy egyszerű példát én is.

Van egy fiatal srác, aki éppen a barátod. Nagyon tetszik egy lány (tudom, kicsit konzervatív duma, de olvassad végig). A haverok kérdezgeti, mert nem tudja, miként közelítsen a kiszemeltjéhez. Mondasz neki pár tippet te is. Végre rá veszi magát és beszélnek, elhivja az első randira.

Ez most siker, vagy nem siker?

Ennek most a barátod örül?

Büszke rá, hogy végre megtette, amit addig nem mert?

És te? Te miként állsz a dologhoz? Tudsz örülni neki? Te ezt sikernek tartod? Büszke vagy, hogy a te segítségeddel jött össze neki? Esetleg gratulálsz neki?

Ha megköszöni, hogy jókat mondtál neki, akkor azt mondod, hogy szívesen, azt, hogy semmiség, azt, hogy akkor köszönje meg, ha a kapcsolatota jól sikerül a végén?

2018. szept. 6. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!