Felnőtt férfit hogyan lehet megtanítani, hogy ne vizeljen a wc mellé?
Figyelt kérdés
Illetve ne menjen mindenhová. Van, hogy jobb a helyzet, de van, hogy kitakarítom a wc-t, és utána egyből érzem, hogy mellé ment neki, amikor használta. Kértem már szépen, nem szépen, viccesen is, hogy figyeljen erre. Kértem, hogy csinálja ülve, de arra nem hajlandó. Azt mondja nem tehet róla.
Mit lehet tenni?
Ismerek más férfiakat, pl. édesapámat, akinél ez abszolút nem volt gond soha. Anyám és én soha nem panaszkodtunk emiatt, amikor még otthon éltem velük.
2018. júl. 6. 15:51
21/24 anonim válasza:
"az ördög elásva?" A kutya van elásva.
De jó, hogy megbeszéltétek!
Néma gyereknek az anyja sem látja a fától az erdőt.
22/24 anonim válasza:
szobrot a Lajosnak. pedig már kezdtem a Sorosra gyanakodni. Mostanában vagy ő, vagy a Gyurcsány a felelős mindenért.
23/24 A kérdező kommentje:
elnézést, akkor kutya elásva :)
2018. júl. 6. 20:27
24/24 A kérdező kommentje:
de érzékenyek itt a férfiak
2018. júl. 6. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!