Egy 25 éves férfinak, hogy lehet megtanítani, hogy tegye a szája elé a kezét illetve, fújja az orrát zsebkendőbe és ne szipogjon?
A kategoriat en sem ertem.
Amugy a ferjem ilyen volt. Mikor osszekerultunk, naluk nem volt divat kezet oda tenni, esetleg azt mondani egy tusszenteskor h egeszsegedre, vagy ha neki mondtak h azt mondja koszonom. Ilyen alapveti dolgok. Ilyen meg pl, h nonek nem mondjuk ferfi letunkre h jo napot, hsnem kezet csokolom, ha kezet fogok valakivel illek a szemebe nezni nem a plafont vagy a cipot...stb. minden ilyen alkalommal raszoltam, es aztan ugymond megszokta. Ma mar o szol meg mast ha nem igy tesz. Rajottem errol nem o tehetett h nem csinslta, egyszeruen naluk ez nem divat es ugye nem tanitottak annak idejen meg neki. Van h o szol mar be az anyjanak vagy az apjanak tusszenteskor. Sokszor kellett emlegetnem es volt h elmagyraztam ez miert rossz, meg bunkosag. Aztan h ki mennyire fogekony es mennyire hajlando fejlodni az tipustol is fugg. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!