Lányoknak hány éves kortól érdemes megtanítani?
Kérdésem a fürdésre vonatkozik. Azon belül pedig a csikló bőre/fitymája alatti részre. Az alatt megmosni hány èves kortól kell? Gondolom,akkor már bőven magától fürdik a gyerek. Megtalálja magától,vagy tanítani kell/szólni kell?
A fiúknak ugye előbb-utóbb elkezdi anyuka húzogatni,mosni. A lányokról kevesebb szó esik ebben a témában. Pedig náluk is ugyan olyan fontos.
Na jó,azt hiszem,megbántam még a kérdésfeltevést is.
Nem,nem vagyok mutáns. Hidd el.
Elmúltam jóval 30, de most hallom először, hogy ott külön huzogatnom kellene fürdés közben. :D
Nem, nem kell. Nagyajkak és kisajkak között szappan nélkül igen, de már a hüvelybemenetet nem kell piszkálnia és a csiklón sincs mit külön tisztogatni. A túl alapos "tisztogatással" többet lehet ártani. Kívülről megmos, tiszta vízzel leöblít és kész.
Nem véletlen, hogy pelenkás kislányoknál se szabad semmit a csikló, kisajkak, hüvely környékére kenni. Se popsikrémet, se tusfürdőt.
Majd ha szexuálisan örömet akar okozni magának, akkor kell nyúlkálnia.
Jézusom, te beteg vagy :D
Láttál már csiklót és női nemi szervet valaha életed során? Kétlem!
Mit akarsz félrehúzni, MILYEN bőrt?!
Ostoba...
Nő vagyok. Igen,láttam. És képzeld el,hogy van a csiklón fityma. Nahát! És pl a hüvelyváladék,vagy akármi szösz,a termelődő smegma (nőknek is van,nahát!) bekerül alá. Van akinek olyan pici a csiklója,hogy ez nem okoz gondot. Valakinek meg igen. Annak jobban oda kell figyelni erre.
De úgy látom,ez tabutèma. Na mindegy.
Nem tabu, csak marhaság. Macerálás, felhuzogatás nélkül is meg lehet mosni tökéletesen.
A hüvelyváladék pedig a pubertással kezd el termelődni (olyan mértékben), hogy bármi problémát okozzon, HA nem tisztálkodik valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!