Hogyan lehet megtanítani egy tyúkot repülni?
Figyelt kérdés
Először ugy terveztem lábra edzünk, utána pedig szárnyra. Hogy vegyen rá az edzésre? Milyen gyakorlatokat végezzen?2018. jún. 27. 20:26
1/14 anonim válasza:
A tyúk nem azért nem tud repülni, mert nem jár edzőterembe. Miért, te ott tanultál meg repülni?
2/14 anonim válasza:
Nemcsak a pingvinek, de futómadarak is kíváncsiak lennének erre.
3/14 A kérdező kommentje:
Na jo, de mégis hogyan segithetnénk neki?
2018. jún. 27. 21:05
4/14 anonim válasza:
Dobd le egy felhőkarcoló tetejéről,mire le ér kiderül tud-e repülni.Ha igen,akkor nyertél,ha nem akkor sincs baj,legalább tudod,hogy reménytelen eset volt és kereshetsz egy másik nebulot.
5/14 anonim válasza:
Hát van belőle az az online kurzus, okj-s képzés. Lehet belőle repülő például.
Aki ott körözött és légvédelmi hatékony.
6/14 anonim válasza:
Szerintem lassan egyre magasabbrol dobd le és igy lassan megtanulja hogy tartsa fenn magát hogy ne fájjon neki és miután ez megvan dobd egy re messzebbre és igy lassan megtanulja
7/14 anonim válasza:
Nem fog neked úgy repülni, mint egy fecske vagy egy gólya vagy egy sas. A tyúkok tudnak minimális szinten repülni, de ha ledobod egy magas helyről, akkor a legjobb esetben eltörnek a szárnyai, vagy a lába. A tyúkok nem azért vannak kitalálva, hogy repüljenek, észlények. -.-
Szóval SOHA nem fog tudni úgy repülni. Az egy dolog, hogy fel tud repülni egy kerítésre vagy egy asztalra. Ez alap. De magasabbra nem tud.
8/14 anonim válasza:
tegyél rá nagyobb szárnyakat, a csőrére meg egy propellert!
9/14 anonim válasza:
Előbb te tanulj meg repülni, utána már könnyen megtanítod a tyúkot is.
10/14 anonim válasza:
Ennek mi köze az anime kulcsszónak? Úgy értem ez csak egy vicc kérdés de miért kérdezel ilyet ha tudod a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!