Hogyan lehet megtanítani egy tyúkot repülni?
Figyelt kérdés
Először ugy terveztem lábra edzünk, utána pedig szárnyra. Hogy vegyen rá az edzésre? Milyen gyakorlatokat végezzen?2018. jún. 27. 20:26
11/14 anonim válasza:
Charlottefun4 : Hát éppen az a gond,hogy nem tudja :-D
Tyúkot akar megtanítani repülni,csak azt nem tudja,hogy ez a művelet lehetetlen.Ha erősen koncentrál és megcélozza a hátsóját és jó nagyot belerúg akkor száll mint a győzelmi zászló.De buzdítsuk,hadd szenvedjen az edzés tervével.Lábra akarja először aztán szárnyra.Szerinted nem vicces?Csak képzeld magad elé vizuálisan.Ő káromkodik a tyúk meg mondja a magáét és a kakastól várja a felmentést.Segítsünk neki minél tovább szenvedjen amig rá nem jőn a valóságra,primitiv jószág,reménytelen,teszek az egészre.Csak még azt nem tudom miért akarja,hogy a tyúk repüljön?Vadászgép nem lesz belőle de még légiposta sem.
12/14 anonim válasza:
Kezd a szorzótáblával. Ha az már megy neki, akkor van rá esély hogy felveszik a pilótaképzőbe.
13/14 anonim válasza:
Na de most komolyan. Az #5-ös komment tényleg nem vicces?
:) ?
14/14 anonim válasza:
*viccnek szántam, és szerintem jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!