Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehet megtanítani egy...

Hogyan lehet megtanítani egy tyúkot repülni?

Figyelt kérdés
Először ugy terveztem lábra edzünk, utána pedig szárnyra. Hogy vegyen rá az edzésre? Milyen gyakorlatokat végezzen?

2018. jún. 27. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Charlottefun4 : Hát éppen az a gond,hogy nem tudja :-D

Tyúkot akar megtanítani repülni,csak azt nem tudja,hogy ez a művelet lehetetlen.Ha erősen koncentrál és megcélozza a hátsóját és jó nagyot belerúg akkor száll mint a győzelmi zászló.De buzdítsuk,hadd szenvedjen az edzés tervével.Lábra akarja először aztán szárnyra.Szerinted nem vicces?Csak képzeld magad elé vizuálisan.Ő káromkodik a tyúk meg mondja a magáét és a kakastól várja a felmentést.Segítsünk neki minél tovább szenvedjen amig rá nem jőn a valóságra,primitiv jószág,reménytelen,teszek az egészre.Csak még azt nem tudom miért akarja,hogy a tyúk repüljön?Vadászgép nem lesz belőle de még légiposta sem.

2018. jún. 29. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Kezd a szorzótáblával. Ha az már megy neki, akkor van rá esély hogy felveszik a pilótaképzőbe.
2018. jún. 30. 00:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Na de most komolyan. Az #5-ös komment tényleg nem vicces?

:) ?

2018. júl. 12. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:
*viccnek szántam, és szerintem jó:)
2018. júl. 12. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!