Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felnőtt férfit hogyan lehet...

Felnőtt férfit hogyan lehet megtanítani, hogy ne vizeljen a wc mellé?

Figyelt kérdés

Illetve ne menjen mindenhová. Van, hogy jobb a helyzet, de van, hogy kitakarítom a wc-t, és utána egyből érzem, hogy mellé ment neki, amikor használta. Kértem már szépen, nem szépen, viccesen is, hogy figyeljen erre. Kértem, hogy csinálja ülve, de arra nem hajlandó. Azt mondja nem tehet róla.

Mit lehet tenni?

Ismerek más férfiakat, pl. édesapámat, akinél ez abszolút nem volt gond soha. Anyám és én soha nem panaszkodtunk emiatt, amikor még otthon éltem velük.

#férfi #vizelés #wc mellé
2018. júl. 6. 15:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

7-es válaszoló, lehet, hogy ez is közrejátszik.

8-as válaszoló, ezt meg fogom kérdezni tőle! :D Ha ez megoldaná a problémát, mármint, hogy hátrahúzza a bőrt, akkor nagyon egyszerű megoldás lenne!

Örülök, hogy néhány ember jót szórakozott a kérdésen, még egy gusztustalan privátot is kaptam. Emberek...

2018. júl. 6. 17:09
 12/24 anonim ***** válasza:

aláírás: a vécésnéni.

Amúgy egy cég, ahol voltam, a női retyók úgy néztek ki, mint a hányinger állítólag a portás szerint.

Wc nem volt lehúzva, véres tamponok szétdobálva, stbstb.

Szóval kicsit nézz körül a saját nemednél is, mielőtt a férfiakat kritizálod.

2018. júl. 6. 17:53
 13/24 anonim ***** válasza:
a 7 biztos nő, én is a 8-al értek leginkább egyet. A bőr tényleg irányíthatatlanná teszi a vizeletsugarat, van hogy kétfelé spiccel. Ha közben nem oda figyel(bambul) akkor az egyik a földön végzi. de ez a nap lepontozós kérdése.
2018. júl. 6. 17:59
 14/24 anonim ***** válasza:

sajt lajos, te meg biztos, hogy hülye vagy. Nem vagyok nő, de lehet úgy csövelni a budikagylóba, hogy szanaszét fröcsögjön. Hogy te ülve pisilsz, mint a kislányok, az meg a te dolgod.

Üdv, a 7-es, 43 F.

2018. júl. 6. 19:12
 15/24 A kérdező kommentje:

12-es, én senkire egy bántó megjegyzést nem tettem, nem kritizáltam senkit. Csak erre a problémámra kerestem megoldást, ami egy tényszerű dolog.

Pontosan tudom milyenek a női nyilvános wc-k, még a deszkák is össze vannak pisilve, ahogy a nők felé guggolnak, ez munkahelyen is ugyan ez. Végszükség esetén megyek be ilyen wc-kbe. Az én wc-m viszont se nem munkahelyi, se nem nyilvános, ha én itthon el tudom normálisan végezni a dolgomat, akkor mástól is elvárom. Igaz nekem könnyebb nem összepisilni, de "cserébe" én takarítom...

2018. júl. 6. 19:25
 16/24 anonim ***** válasza:
visszafröcsög a kagylóból? ne röhögtess. mid van neked? tűzoltó fecskendő?
2018. júl. 6. 19:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Ámberek! Ne sértegessük egymást. A helyzet komoly, komolyabb, mint a deszka felelefele hajtogatásáról szóló viták. Kérdező pissoir elférne? megoldható? Megoldás.
2018. júl. 6. 19:28
 18/24 A kérdező kommentje:
pissoir? nem tudom, fél év múlva költözni fogunk, hogy ott ki lehet-e alakítani neki a helyet, azt nem tudom
2018. júl. 6. 19:49
 19/24 anonim ***** válasza:
az megoldás annak aki nem tud p..ni? biztos voltál bevásárló-központban, ott mi van? hányingerem van ha csak rágondolok
2018. júl. 6. 19:50
 20/24 A kérdező kommentje:
De amúgy szerintem megoldódott a probléma, mert amit amit Sajt Lajos írt, hogy "A bőr tényleg irányíthatatlanná teszi a vizeletsugarat, van hogy kétfelé spiccel." ezt ő is mondta, hogy neki szokott ilyen is lenni. Szóval szerintem itt van az ördög elásva.
2018. júl. 6. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!