Felnőtt férfit hogyan lehet megtanítani, hogy ne vizeljen a wc mellé?
Illetve ne menjen mindenhová. Van, hogy jobb a helyzet, de van, hogy kitakarítom a wc-t, és utána egyből érzem, hogy mellé ment neki, amikor használta. Kértem már szépen, nem szépen, viccesen is, hogy figyeljen erre. Kértem, hogy csinálja ülve, de arra nem hajlandó. Azt mondja nem tehet róla.
Mit lehet tenni?
Ismerek más férfiakat, pl. édesapámat, akinél ez abszolút nem volt gond soha. Anyám és én soha nem panaszkodtunk emiatt, amikor még otthon éltem velük.
7-es válaszoló, lehet, hogy ez is közrejátszik.
8-as válaszoló, ezt meg fogom kérdezni tőle! :D Ha ez megoldaná a problémát, mármint, hogy hátrahúzza a bőrt, akkor nagyon egyszerű megoldás lenne!
Örülök, hogy néhány ember jót szórakozott a kérdésen, még egy gusztustalan privátot is kaptam. Emberek...
aláírás: a vécésnéni.
Amúgy egy cég, ahol voltam, a női retyók úgy néztek ki, mint a hányinger állítólag a portás szerint.
Wc nem volt lehúzva, véres tamponok szétdobálva, stbstb.
Szóval kicsit nézz körül a saját nemednél is, mielőtt a férfiakat kritizálod.
sajt lajos, te meg biztos, hogy hülye vagy. Nem vagyok nő, de lehet úgy csövelni a budikagylóba, hogy szanaszét fröcsögjön. Hogy te ülve pisilsz, mint a kislányok, az meg a te dolgod.
Üdv, a 7-es, 43 F.
12-es, én senkire egy bántó megjegyzést nem tettem, nem kritizáltam senkit. Csak erre a problémámra kerestem megoldást, ami egy tényszerű dolog.
Pontosan tudom milyenek a női nyilvános wc-k, még a deszkák is össze vannak pisilve, ahogy a nők felé guggolnak, ez munkahelyen is ugyan ez. Végszükség esetén megyek be ilyen wc-kbe. Az én wc-m viszont se nem munkahelyi, se nem nyilvános, ha én itthon el tudom normálisan végezni a dolgomat, akkor mástól is elvárom. Igaz nekem könnyebb nem összepisilni, de "cserébe" én takarítom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!