Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem, hogy kezdem megutál...

Úgy érzem, hogy kezdem megutálni a nőket. Mit csináljak ellene?

Figyelt kérdés

A folyamatos elutasítások, csalódások miatt úgy érzem, hogy kezdem megutálni a nőket. Már attól rosszul érzem magam, ha egy szép nő felém/rám néz, vagy ha a boltban kell mondjuk beszélnem vele.

19F

2018. máj. 5. 19:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Zsir, én ugyan ezt éreztem/érzem néha :) pont ilyen okokból kifolyólag:)) pacsi

Megoldást én se találtam még, de azért látom akk nem.egyedül vagyok

22/f

2018. máj. 20. 16:18
 32/32 anonim ***** válasza:

Elég szánalom, hogy azért utálsz meg bárkit is, mert nem érzi kötelességének azt, hogy elköteleződjön melletted. Te mit szólnál, ha egy nő megutálna téged, vagy az egész férfi nemet, csak mert visszautasítottad? Te sem szeretnéd, ha egy ellenszenves, kevésbé vonzó nő ilyesmit elvárna tőled...........

Az is elég szánalmas, hogy nem tudsz interaktusba lépni az ellenkező nem bármely tagjával anélkül, hogy ne képzelj ebbe párkapcsolatot. Ezt sosem értettem egyes pasikban. Én eltudok beszélgetni barátságosan és emberileg bármelyik férfival ugyanúgy, mint a nő társaimmal. Emberek vagyunk, nem szexre programozott gépek. Kicsit nézz magadba, mielőtt másokat utálsz, valami nem oké veled.

2018. máj. 20. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!