Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem, hogy kezdem megutál...

Úgy érzem, hogy kezdem megutálni a nőket. Mit csináljak ellene?

Figyelt kérdés

A folyamatos elutasítások, csalódások miatt úgy érzem, hogy kezdem megutálni a nőket. Már attól rosszul érzem magam, ha egy szép nő felém/rám néz, vagy ha a boltban kell mondjuk beszélnem vele.

19F

2018. máj. 5. 19:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
45%

Őszintén...ha tényleg MINDENKi ok nélkül elutasított (már csak a nagy számok törvénye alapján) valamit te sem jól csinálhatsz...

Tudod ez olyan amikor valaki rossz forgalmi sávba hajt be...szidhatja az összes szembemenőt, hogy miért mennek az ő sávjában vagy elgondolkodik rajta, hogy talán esetleg vele van a gond és megfordul.

2018. máj. 5. 20:43
 12/32 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mindent. De lehet, hogy a kinézetemmel van a baj.
2018. máj. 5. 20:48
 13/32 anonim ***** válasza:
38%

Nyilván egyszerűbb egy olyan dolgot hibáztatni amin nem tudsz változtatni (külső)...

De még ha így is van, hogy nem vagy a legmacsóbb pasi akkor is rengeteg mindennel lehet kompenzálni. Persze ehhez ki kell lépni a kisfiús "minden lány gonosz" szintű durciból, és szembenézni a saját erősségeiddel/ gyengéiddel.

2018. máj. 5. 20:54
 14/32 A kérdező kommentje:
A külsőt hogy lehet kompenzálni? Lehet bármilyen jó belső tulajdonságom, de a külsőm akkor sem fog változni, nemde?
2018. máj. 5. 21:14
 15/32 anonim ***** válasza:
35%

Most speciel nem látom a külsődet...de így is elég önsajanáltató magáért semmit tenni nem akaró személynek érezlek a mondataidon keresztül. :D (pedig nem befolyásol a külsőd, nemde?) Ez pedig megsúgom nem egy pozitív tulajdonság.

Az ilyen saját kudarcaiért másokat hibáztató embertípus engem személy szerint inkább taszít, mert azt érzem a közelében, hogy sosem fogja a dolgaiért vállalni a felelősséget, nekem kell majd mindenben támogatnom stb...és ez nem vonzó.

2018. máj. 5. 21:19
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Tiszteld a nöket fiam! A pna gyönyörü.
2018. máj. 5. 21:43
 17/32 A kérdező kommentje:
Hogy tudtad pár mondatból eldönteni azt, hogy én másokat okolok azért, amiért nem kellek egy nőnek sem? Teljesen megértem őket, én sem szeretnék egy külsőre visszataszító nővel ismerkedni.
2018. máj. 5. 21:44
 18/32 anonim ***** válasza:
58%

Ápoltság megoldható.

Jó frizura megoldható.

Fittség megoldható.

Hol itt a gond?

2018. máj. 5. 21:52
 19/32 anonim ***** válasza:
58%
Hallod,tőlem lehetnél akármilyen jól kinéző pasi,ha ilyen silány gondolkodásod lenne...Nem egy dagadt vagy épp giliszta,esetleg randa pasit ismerek,akinek jó női vannak. És nem,nem a pénz miatt,hanem a talpraesett,kedves stílusuk miatt. Fejezd be a nyígást.
2018. máj. 5. 21:56
 20/32 A kérdező kommentje:
Ápolt vagyok. Jó a frizurám. A fittségemben nem vagyok teljesen biztos. Kedves vagyok. Okos vagyok. A többi dolgon meg nem nagyon tudok változtatni.
2018. máj. 5. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!