Elképesztően izgulos vagyok nem tudok ellene mit tenni?
Figyelt kérdés
Az van egész életemben nagyon izgultam bármiről is legyen szó ha boltba mentem és fizettem izgultam hogy mi lesz előre a fejemben eljátszottam a párbeszédeket miket tudnek mondani,de legyen az orvos vagy bármi. Most jött el az a pont hogy elkell hagynom ezt valahogy,mert csütörtökön állásinterjúm lesz és felek tőle nagyon. Mert amikor izgulok izzadok teljesen látszik higy lüktetnek az erek a nyakamban,szapora a legzesem. Amikor érettségizni is voltam szóbelin rendkívüli módon izgultam ott is ugyan ez. Amikor ma folhivtak telefonon a munkával kapcsolatban akkor is elcsuklott a hangom és szivdobogas jött rám. Van valami bevált módszer ez ellen gyógyszer vagy bármi ?2018. febr. 26. 15:50
1/5 anonim válasza:
Próbáld ki a nyugtató teakeveréket vagy a Sedatif Pc nevű homeopátiás gyógyszert. Én most kezdtem el szedni, nem tudom használ-e, de hasonló problémákkal küzdök. Egyébként valaki ilyen, valaki olyan, én sem tudzam elérni eddig változást, pedig pszichológushoz is jártam.
2/5 anonim válasza:
Naponta 30 perc kocogás minden stresszrakciós aktust nullára csökkent. A gyógyszereket felejtsd el!
3/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,sajnos én még enni se tudok ha izgulok :( A gyógyszer nem segít.Próbáld elterelni a gondolataid,vegyél nagy levegőket.Nekem ezek szoktak segíteni.Biztasd magad,hogy menni fog!
4/5 anonim válasza:
Ugyan ez, mint neked! Kiborulok ettől!! :( :( Szörnyű így élni :///
5/5 A kérdező kommentje:
Végül is megvolt az interjú de nagyon izgultam. Feltették higy ez a minőségellenőr pozíció érdekel vagy a logisztika és idegességemben a logisztikat mondtam ezzel az a baj hogy én minosegellenor pozícióra jelentkeztem 🤣
2018. márc. 5. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!