Mit tudok tenni, ha nagyom izgulós lettem? Korábban nem voltam ennyire.
Figyelt kérdés
Tavasszal elköltöztem egy másik városba munka miatt. A munkahelyemen nem érzem jól magam, mikor felvettek azt mondták azért, mert tetszik nekik a határozottságom, de egyre inkább azt figyelem meg megbeszéléseken, hogy izgulok, elcsuklik a hangom, levegőért kapkodom, gyorsan ver a szívem. Úgy érzem, hogy a munkahely nagyban hozzájárul ehhez, ezért új munkát keresek. Holnap hívtak be interjúra, de már a telefonban is tapasztaltam magamon az izgulás jeleit. Valahogy le lehet ezt küzdeni? Nem akarok beégni, de egyszerűen nem tudom kordában tartani ezeket a jeleket. Valamit lehet tenni, hogy ez elmúljon?2017. nov. 9. 08:19
1/1 anonim válasza:
Túl nagy jelentőssèget csatolsz az egèszhez. Ez okozza az izgulást. Ebből lesz a hiba. Belőle mègtöbb hiba. Aztán a stressz. Mègtöbb hiba
Idegessèg, konfliktus. Szemèlyes katasztrófa. Szerintem lazíts, többre mèsz vele. Alapból nem fogsz hibázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!