Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék, ha elképesztően...

Mit tehetnék, ha elképesztően clingy vagyok?

Figyelt kérdés

Magyarul tapadóst jelent, bár szerintem angolul találóbb a definíciója.

Annyi a lényeg, hogy amint elkezdek ismerkedni egy lánnyal, kábé 2 mondat után a megszállottja leszek. Minden percben szeretném elmondani neki, hogy mennyire imádom, egész nap vele szeretnék beszélgetni/lenni, megtudni minden apró részletet róla, stb és elég könnyen féltékeny leszek azokra, akik vele lehetnek/beszélhetnek.

Ez egyrészt azért baj, mert bár teljesen ártalmatlan a dolog, tehát csak verbálisan vagyok tapadós, képtelen lennék bántani az illetőt, -épp azért mert imádom és megtennék neki bármit amit kér-, de eddig mindenkinek sok voltam. Tehát nem hosszútávon sok, hanem kb 1-2 nap beszélgetés után leráztak, mert "ijesztő vagy".

Szeretném érezni, hogy valakinek fontos az, hogy ÉN szeretem és, hogy ÉN törődöm vele. És igazából nem is konkrét párkapcsolatra gondolok, mert ha csak szimplán barátkozom valakivel is ez történik...

Egyszerűen nem tudom mit tehetnék, mert ha megpróbálom elnyomni a dolgot, akkor kényelmetlenül és borzasztóan rosszul érzem magam és én unom meg az illetőt. Ha nem nyomom el, akkor pedig soha nem lesznek se barátaim, se barátnőm, mert mindenkinek "túl sok" leszek.

Igazából belegondolva nem is próbálkozom új kapcsolatok kialakítani egy ideje, csak nagyon ritkán, pont azért, mert egyszerűen nem megy... Viszont így csak még rosszabb..

17/F

2018. jan. 12. 19:12
 1/1 anonim válasza:
Várd meg, amíg tényleg érdekel valaki! Akkor majd ne tapadt rá, és ha érdekel, akkor nem is fogod megunni. Ne csak random emberekkel próbálj kapcsolatot teremteni!!!!!
2018. jan. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!