Úgy érzem, hogy kezdem megutálni a nőket. Mit csináljak ellene?
A folyamatos elutasítások, csalódások miatt úgy érzem, hogy kezdem megutálni a nőket. Már attól rosszul érzem magam, ha egy szép nő felém/rám néz, vagy ha a boltban kell mondjuk beszélnem vele.
19F
Kérdező!
Egyszerűen hülye vagy.
Siránkozás helyett menj el bármelyik dizsibe, és jól láthatóan tegyél le magad elé egy BMW kulcsot v. kulcstartót.
Le sem fogod tudni vakarni magadról a sok kínálkozó/vigyorgó csajt, akik eddig szóba sem álltak veled.
(Ha kérdik, akkor éppen szervízben van az autód.)
Jól érezed, ne tégy ellene semmit.
A nagy többsége egy nettó paraszt, még nagyobb bunkók, mint a legalja férfiak, csak olyan kis finomkodva, szépen adják ugyanezt.
Nem kell bántani őket, elég verbálisan elküldeni egykettőt az anyjába. Én is ezt szoktam, az erőszakos, nagypofájú tehenekkel.
"Kedves vagyok. Okos vagyok."
Írtad,hogy csak barátnak kellesz nekik.Lehetséges,hogy túl kedves vagy? Esetleg villogsz azzal,hogy okos vagy?
Ezek nem férfias tulajdonságok a legtöbb nő számára.
Aranyos, türelem is kell ide. Sorolhatod a pozitívumaidat. A visszautasításnak sok oka lehet, annál tovább, hogy bejössz-e egy lánynak. Lehet, hogy rosszul fogtad ki, de nem csak arról szól, hogy tetszesz-e nekik. Van aki nem érzi késznek magàt párkapcsolatra, nem tud elkötelezõdni, vagy túl tolakodónak érezte a stílusod, úgy érezte “ajtóstól rontottál a házba”.
Velem is volt úgy, hogy tetszett valaki, jó arcnak tartottam, de ettõl még nem tudtam párkapcsolatot elképzelni vele, erõltetett volt az egész.
Sokáig nem találtam párt, nekem is reménytelen esetnek tūnt ez néhány csalódás után, így én is síránkozhattam volna, de aztán mégis összejött valahogy. Megtaláltam azt, akivel egyhullámhosszon vagyunk, megvan az összhang meg a “kémia”, vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!