Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem, hogy kezdem megutál...

Úgy érzem, hogy kezdem megutálni a nőket. Mit csináljak ellene?

Figyelt kérdés

A folyamatos elutasítások, csalódások miatt úgy érzem, hogy kezdem megutálni a nőket. Már attól rosszul érzem magam, ha egy szép nő felém/rám néz, vagy ha a boltban kell mondjuk beszélnem vele.

19F

2018. máj. 5. 19:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%
tTlán ha csúnya vagy akkor ne mindig szép lányoknál próbálkozz, vedd észre a az átlagosakat is.
2018. máj. 5. 19:09
 2/32 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk kezdj végre felnőttként gondolkodni és nem egy durcás 4 éves kölyök módjára. Tégy rendet a fejedben,mert ha így haladsz, nőgyilkos leszel.
2018. máj. 5. 19:10
 3/32 anonim ***** válasza:
76%
Véletlenül se változz, vagy fejlődj... rinyálj csak tovább, így önigazolást nyersz, hogy egy selejt vagy, és minden nő rohad.ék ku@va...
2018. máj. 5. 19:20
 4/32 anonim ***** válasza:
52%

Én így vagyok a férfiakkal. De a rossz élmények miatt nem szabad kollektívan utálni mindannyiukat. Hidd el, a Te életedben eljön majd az a lány, aki elhozza számodra a szeretetet, és mint egy fénysugár betölti az életedet. Rálelsz majd és boldog leszel.

Mindazonáltal ne hagyd, hogy negatív kisugárzás uralkodjon Rajtad. Próbálj pozitív, magabiztos lenni, és így sikered lesz. Mert számodra van esély! Higgy magadban!

2018. máj. 5. 19:21
 5/32 anonim ***** válasza:
75%
Dettó mint egy ismerősöm. 25 éves, akkora mint egy bálna, dupla D-s mellei vannak, de neki csak a feszes mellű, jó seggű fitt nők kellenének. Ha meglát egy duci nőt, nem, nem kövéret, akkor meg mint a kisgyerek, akinek brokkolit kell ennie. Ha te is ilyen vagy, akkor nem a nőkkel van a gond, hanem veled.
2018. máj. 5. 19:22
 6/32 anonim ***** válasza:
39%

Ismerkedj tovább velük!

Ismerkedj magaddal is!

Vondd le a következtetéseket!

Változtass!

Mert...

Szorongsz! Ez blokkolhat.

Valahol a párod keres Téged!

Rátalálsz, de ez idő, aktivitás, javuló kommunikáció kérdése.

2018. máj. 5. 19:28
 7/32 anonim ***** válasza:
56%
Ne eröltessd ezt a témát, nagyon rágörcsölsz amitől nemcsoda hogy besokalsz a folyamatos elutasítástól, csinálj mást
2018. máj. 5. 19:51
 8/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy bálna és nem is modelleknél próbálkoztam. De mégsem kellek senkinek.
2018. máj. 5. 20:19
 9/32 anonim ***** válasza:
46%

Azt kell megértened, hogy azért mert 1-2-X lány nem volt veled olyan kedves ahogy azt te elvártad volna...nem jelenti azt, hogy minden nő ilyen.

Vagy peched volt, vagy nem csináltál valamit jól, lehet rossz helyen próbálkoztál, de nincs olyan, hogy MINDEN nő szemét.

Engem anno sokat szekáltak általános suliban az fiú osztálytársaim...mai napig rossz véleménnyel vagyok róluk, de nem gondolom azt, hogy akkor minden pasi ilyen.

2018. máj. 5. 20:28
 10/32 A kérdező kommentje:
Nem csak 1-2 lány utasított vissza. Egyszerűen senkinek nem kellek, max barátnak. De barátnak meg ők nem kellenek.
2018. máj. 5. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!