Ha én utálom a rasszistákat, akkor én rasszista vagyok?
1#, attól hogy különbséget tesz még nem lesz rasszista. A rasszok között ugyanis természetesen vannak különbségek, szemmel láthatóan meg lehet különböztetni egy ázsiait, meg egy feketét.
Rasszista akkor lesz ha gyűlöletet érez x rasszok képviselői iránt, pusztán mert ahhoz a rasszhoz tartoznak.
3, Jó. Ez igaz. Gondoltam azért ilyen infantilis szinten nem kell megmagyaráznom. De igazad van.
De amúgy genetikailag nincs számottevő különbség közöttük. Csak kinézetre
Genetikailag a csimpánzokkal sincs számottevő különbség köztünk. ^^ Egyébként meg kellett magyaráznia, mert sokan összemossák a fajgyűlöletet az előítéletekkel (szándékosan vagy öntudatlanul), tehát fontos, hogy időről időre definíciót egyeztessünk. (Főleg vitákban.)
Amúgy kérdező nem, ettől nem vagy rasszista.
1# Értem én, hogy buta vagyok, de azért ajánlom figyelmedbe, hogy kicsit jobban járj utánna a "rasszista" és a "rassz" fogalmaknak. Én nem a hasamra csapva tettem fel az alábbi kérdést, én utánna olvastam rendesen a dolgoknak, mégis ebben az egy kérdésben ellentmondást találok. Engem kifejezetten vélemények és érvek érdekelnek, nem pedig ez a fölényeskedő duma.
Többieknek köszönöm a hozzászólást!😊
Én két dolgot utálok:
1. a rasszistákat
2. a cigányokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!