Van itt rajtam kívül olyan 18 éves, aki úgy áll vele, hogy egyáltalán nem akar gyereket?

9-es, hát, én már találkoztam, többel is. Volt, aki kijelentette, hogy gyűlöli az életét a gyerekkel, a gyerek előttit akarja, meg olyan is volt, aki szereti a gyerekét, mert nincs más választása, de ha újrakezdhetné, inkább nem szülne.
Ahogy olyan is van, aki hatvanévesen saját akaratából gyermektelen és boldog, meg olyan is, aki négyet is csinált, mert az a boldogság, és az egyik Budapestről nem nyitja rá az ajtót, a másik Londonból, a harmadik Dublinból, a negyedik meg Stockholmból. Szerinted kettejük közül melyik a megkeseredett?
Az emberek (főleg a nők) nehezen beszélnek erről, már az is tabu, ha nem akarsz szülni (lásd saját válaszod), nem még, ha esetleg szültél, és megbántad.

22/L
Én se szeretnék. És nem hiszem, hogy változni fog a véleményem.

Manapság meglepően sokan nem akarnak gyereket,és én is csatlakozom itt a többséghez!Tudom,h vhol önzőség,de én szeretek magamra költeni,mai napig szeretek utazni,bulizni,pedig lassan50éves leszek,de még ennyi idősen is élvezem az életem,mindennap csinálok vmi olyat,ami boldoggá tesz,ami nem nehéz,mert szuper laza munkahelyem van,és imádok itt dolgozni!Vigyázok az egészségemre,h soha ne szoruljak másokra!
Én se akartam soha,megőrjítenek a gyerekek,kerülöm is őket,ha csak lehet.Sokan azért szülnek,h öreg korukra legyen,aki gondoskodjon róluk,de hány olyan esetet hallani,h szegény szülő mindent megtett a gyerekéért,az meg kiment külföldre,és szarik rá,bezzeg az örökségre igényt tart!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!