Van itt rajtam kívül olyan 18 éves, aki úgy áll vele, hogy egyáltalán nem akar gyereket?

11 éves korom óta úgy vagyok, hogy nem akarok gyereket. Aztán 16 éves koromban úgy hozta a sors, hogy nem is lehet majd gyerekem, ha akarnám se.
18/L

Véletlenül elküldtem
és a karrieremmel foglalkozni.
Úgy látom, hogy a gyermekvállalás rengeteg lemondással jár...nem lesz elég időd magadra, a hobbidra, a munkádra és anyagilag is megterhelő. Valamint én sosem lelkesedtem a gyerekekért, sosem akartam fogdosni, gyúrogatni a kisbabákat, nem akartam játszani velük és még a kisgyerekes rokonokat/ismerősöket is mindig kerülöm mert tudom, hogy erőszakosan rám akarják tukmálni a gyereküket és én attól rosszul vagyok...úgyhogy egyelőre még emiatt sem érzem azt, hogy nekem gyerekre lenne szükségem. Ha ez továbbra is így marad, akkor nem is lesz.

Én meg egy olyan édesányaval sem találkoztam, aki megbánta volna, hogy gyermekei lettek.
Ellenben nagyon magányos lehet egy gyermektelen ember.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!