Mit gondoltok arról, ha valaki 30 fölött úgy dönt nem akar gyereket, feleséget, barátnőt, nem ír többet ide, sem semmilyen webes felületre, még a facebookról is kikapcsolódik?
Jól teszi. Én is letörölném magam facebook-ról, de szükségem van rá a suli miatt.
A gyereket megértem, én sem akarok soha sem, de egy barátnő/feleség, aki hasonló beállítottságú, azért jól jönne. Nem szabad magadba fordulni és magányosnak lenni!
Vagy egy háziállat is jó megoldás lehet.
Miért döntöttél így?
Vannak akik a remete életet választják, már abban a lightos értelemben is, hogy csak a digitális kapcsolataikat hámozzák le.
Ha az egyén nem bánja meg később a döntését (amit remélhetőleg nem éppen negatív érzelmek hatása alatt hozott meg), akkor tegye.
Új életet egyébként is bármikor lehet kezdeni.
Van aki az ellenkezőjét tette (olvastam, nem ismerem) és a gondolattal a fejében hetente váltott munkát. Minden hétfőn ő volt az új fiú az adott cégnél, és rengeteg embert és foglalkozást megismert ezáltal. Az év végén azzal is tisztában volt, hogy mi jelenti számára a legnagyobb komfortot (munka kapcsán).
azt gondolom hogy az ember változik..
Most kijelentesz ( te) vagy más dolgokat,aztán történik valami ami matt az egész "terved" felborul.
Nem gondolok róla semmit, az ő élete, az ő döntései ... és ehhez joga van, míg más érdekeit nem sérti, vagy mások egészségét nem károsítja.
Ne foglalkozz, foglalkozzunk örökké azzal, hogy mások mit gondolnak!
Ha ezt sikerül/ne megvalósítani, nem készülne a kérdésben szereplő remetének és nem születnének ilyen kérdések.
Mindenki boldogabb lenne!
Ez miért kérdés, az rejtély... Mindenki úgy él, ahogy akar, de közben ne akadályozza a másikat. Ha neki így jó, akkor tegye.
Lehet magányosan is élni, nem minden a család.
Ne tudom, milyen beállítottságú vagy.
Ez lehet nagyon érett döntés is, és lehet akár egy patológiás eset is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!