Érdemes lenne-e megverni egy személyt ezzel az indokkal?
Az én történetem egyszerű: Tavaly nyáron beléptem egy futballklubba (amatőr, falusi), gondolván hogy nem vagyok olyan jó, de mivel ez csak amatőr, semmi bajom nem lehet belőle. Tévedtem. Ennek alkalmából hogy elzavarjanak az egyik (kb 50. kilós kisujjvastagságú) velem egy idős srác elkezdett kötekedni, megalázni mások előtt. Szeptemberben még jártam focizni, egészen addig, amíg a buszon hazafelé az iskolából elkezdett hangosan megalázni, leszólogatni mindenki előtt.
Nos én októberben kiléptem a csapatból, de csak mostanában merült fel bennem a dolog, hogy gyakorlatilag lekorlátozta a gyerek a szabadságomat
Októbertől arra fókuszáltam, hogy eddzek.
A tervem az, hogyha egy busszal jövünk haza, leszállnék a sráccal egy megállóban és elbeszélgetnék vele, majd a beszélgetés végén jól összeverném ahogy megérdemli.
Tanácsok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!