Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érdemes lenne-e megverni egy...

Érdemes lenne-e megverni egy személyt ezzel az indokkal?

Figyelt kérdés

Az én történetem egyszerű: Tavaly nyáron beléptem egy futballklubba (amatőr, falusi), gondolván hogy nem vagyok olyan jó, de mivel ez csak amatőr, semmi bajom nem lehet belőle. Tévedtem. Ennek alkalmából hogy elzavarjanak az egyik (kb 50. kilós kisujjvastagságú) velem egy idős srác elkezdett kötekedni, megalázni mások előtt. Szeptemberben még jártam focizni, egészen addig, amíg a buszon hazafelé az iskolából elkezdett hangosan megalázni, leszólogatni mindenki előtt.

Nos én októberben kiléptem a csapatból, de csak mostanában merült fel bennem a dolog, hogy gyakorlatilag lekorlátozta a gyerek a szabadságomat

Októbertől arra fókuszáltam, hogy eddzek.

A tervem az, hogyha egy busszal jövünk haza, leszállnék a sráccal egy megállóban és elbeszélgetnék vele, majd a beszélgetés végén jól összeverném ahogy megérdemli.

Tanácsok?

2018. febr. 11. 17:52
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Még hogy elmebeteg. Pff
2018. febr. 11. 23:03
 32/35 anonim ***** válasza:
68%
Te csinálsz áldozatot magadból nem a másik gyerek. Attól hogy ő hülye miért kell neked is megőrülni. Addig piszkál az ilyen amíg látja, hogy érdekel téged. Apádhoz részvétem. Ne hallgass rá.
2018. febr. 12. 09:44
 33/35 anonim ***** válasza:
Tenyleg jól bosszút álltál, hogy eljöttél a klubból. Csak nem rajtuk hanem magadon. ☺ Ha megversz valakit csak úgy az támadás és kicsit sem leszel áldozat.
2018. febr. 12. 09:47
 34/35 A kérdező kommentje:
Nekem igazából csak jó hogy eljöttem onnan, mert ahelyett a másfél órás szenvedés (napi edzések) helyett itthon vagyok, tudok gitározni és edzeni(súlyokkal)
2018. febr. 12. 10:55
 35/35 anonim ***** válasza:
Már rég el kellett volna engedni magadban ezeket és csak azzal foglalkozni hogy mi van most veled. Nem pedig azt tervezgetni hogy tavaly nyáron valami szar volt és az vérbosszút kíván. Ha mindig a hátad mögé lesel hogy mi volt akkor nem tudsz normálisan arra figyelni amire most kellene. Ha vannak terveid és céljaid akkor az kössön le, ne pocsékold az energiád hülyeségekre. Akinek "köcsög" a természete az mással is köcsög lesz, az életben majd valaki beveri az orrát helyetted is egyszer.
2018. febr. 12. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!