Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnék néha megverni...

Miért szeretnék néha megverni egy lányt?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.

Hébe-hóba teljesen random elfog egy érzés.. Ilyenkor minden álmom, hogy megverhessek, megkínozhassak egy szép lányt.

Igazából nem is ez a rész az, ami igazán vonzó számomra, hanem mikor a fantáziámban a félholtra vert, síró, segítségért kiabáló lányt megölelem és szeretet adok neki. Nem képletesen kell érteni, hanem ténylegesen megszeretgetem, megsimogatom, ő pedig "visszaölel".

Nyilván ez csak egy fantáziálás, nem vagyok közveszélyes, de azért elég furcsa, hogy kb 1-2 havonta több napra ez a legfontosabb agyi elfoglaltság számomra.

2017. ápr. 19. 16:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
mert pszichopata vagy
2017. ápr. 19. 16:56
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem, az biztosan nem. Tisztában vagyok a szó jelentésével és sokat olvastam a témában, pszichopata nem vagyok.

2017. ápr. 19. 16:57
 3/19 anonim ***** válasza:
59%
És még pszichológus is vagy, hogy megállapíthasd ezt magadról. Ez igen kérem, 17 évesen nem kis teljesítmény. ggfam
2017. ápr. 19. 16:59
 4/19 anonim ***** válasza:
18%
Nekem is rendszeresen vannak ilyen érzéseim,nem tudom mitol lehet de legalabb nem vagyok egyedul ebben xd
2017. ápr. 19. 17:03
 5/19 anonim ***** válasza:
71%

Hősgyilkos-szindróma. Ártani akarsz nekik, hogy aztán megmenthesd őket.

Engem nem akarsz megkínozni? Sokak szerint ronda vagyok, de már azt is mondták rám, hogy szép :D

2017. ápr. 19. 17:04
 6/19 anonim ***** válasza:
38%

Én is hasonlókról fantáziálgatok :D

Néha úgy meg-meg fojtanék valakit szimpla szórakozásból.Néha mások elrablásáról és kínzásáról fantáziálgatok.Olyan szívesen megtenném,de sajnos nem lehet.Jobb ha ez csak a fantáziában marad,mert a saját életedet is tönkre teheted vele.Szóval óvatosan kell bánni ezekkel a gondolatokkal.Nehéz néha az önkontroll,de ki kell bírni.

Amúgy nőnemű vagyok :P

2017. ápr. 19. 17:05
 7/19 anonim ***** válasza:
30%

Előző vagyok !

Hasonlóak a gondolatok,csak én nem akarom babusgatni a végén.Szimplán hallani a mocsok könyörgését és visítását :)

2017. ápr. 19. 17:05
 8/19 anonim ***** válasza:
hm
2017. ápr. 19. 17:06
 9/19 anonim ***** válasza:
57%
Anyukád biztos büszke rád...
2017. ápr. 19. 18:17
 10/19 anonim ***** válasza:
7%
Ezek teljesen normális(szerintem), én is szívesen eljátszadoznék így 1 lánnyal, 1 darabig.
2017. ápr. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!