Miért szeretnék néha megverni egy lányt?
17 éves fiú vagyok.
Hébe-hóba teljesen random elfog egy érzés.. Ilyenkor minden álmom, hogy megverhessek, megkínozhassak egy szép lányt.
Igazából nem is ez a rész az, ami igazán vonzó számomra, hanem mikor a fantáziámban a félholtra vert, síró, segítségért kiabáló lányt megölelem és szeretet adok neki. Nem képletesen kell érteni, hanem ténylegesen megszeretgetem, megsimogatom, ő pedig "visszaölel".
Nyilván ez csak egy fantáziálás, nem vagyok közveszélyes, de azért elég furcsa, hogy kb 1-2 havonta több napra ez a legfontosabb agyi elfoglaltság számomra.
Nem, az biztosan nem. Tisztában vagyok a szó jelentésével és sokat olvastam a témában, pszichopata nem vagyok.
Hősgyilkos-szindróma. Ártani akarsz nekik, hogy aztán megmenthesd őket.
Engem nem akarsz megkínozni? Sokak szerint ronda vagyok, de már azt is mondták rám, hogy szép :D
Én is hasonlókról fantáziálgatok :D
Néha úgy meg-meg fojtanék valakit szimpla szórakozásból.Néha mások elrablásáról és kínzásáról fantáziálgatok.Olyan szívesen megtenném,de sajnos nem lehet.Jobb ha ez csak a fantáziában marad,mert a saját életedet is tönkre teheted vele.Szóval óvatosan kell bánni ezekkel a gondolatokkal.Nehéz néha az önkontroll,de ki kell bírni.
Amúgy nőnemű vagyok :P
Előző vagyok !
Hasonlóak a gondolatok,csak én nem akarom babusgatni a végén.Szimplán hallani a mocsok könyörgését és visítását :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!