Miért szeretnék néha megverni egy lányt?
17 éves fiú vagyok.
Hébe-hóba teljesen random elfog egy érzés.. Ilyenkor minden álmom, hogy megverhessek, megkínozhassak egy szép lányt.
Igazából nem is ez a rész az, ami igazán vonzó számomra, hanem mikor a fantáziámban a félholtra vert, síró, segítségért kiabáló lányt megölelem és szeretet adok neki. Nem képletesen kell érteni, hanem ténylegesen megszeretgetem, megsimogatom, ő pedig "visszaölel".
Nyilván ez csak egy fantáziálás, nem vagyok közveszélyes, de azért elég furcsa, hogy kb 1-2 havonta több napra ez a legfontosabb agyi elfoglaltság számomra.

Kérdező, én meg téged néznélek meg, ahogy félholtra verve, sírva könyörögsz segítségért. Zárt osztályon lenne a helyed, mert a jövőben egészen biztosan valóra fogod váltani a képzelgéseid, mint eddig oly sokan.
Az ilyen embereknek tényleg kijárna egy alapos verés, mert ilyeneken fantáziálnak. Előre is sajnálom azt a lányt, akivel összejössz majd. Fogalma se lesz róla, hogy az a leghőbb vágyad, hogy kegyetlenül megkínozd. Nem is fogja sejteni, mekkora egy féreg vagy. Bár ahogy sejtem, egy ideig még biztosan nem lesz csajod. Nyilvánvalóan született lúzer vagy, és még ronda is.

#13-as minden ember magából indul ki. Te sem vagy ám kevésbé féreg hogy így visszaélsz a másik őszinteségével az anonimitás mögé buja. És ez már éppen elég ahhoz hogy retteghess hiszen ettől már LÚZER nek is számítassz. Még szerencse hogy ennek a sok állszent baromnak életében nem volt egy rossz gondolata sem, hiszen ők akkora winnerek.
Te pedig kedves kérdező, mostmár láthatod miért is olyan kevés az őszinteség ezen a bolygón. Egy pillanatra vetted le a maszkot, azt is anonim módon és egyből meg is lett az eredménye. Ezért tanult meg MINDENKI hazidni és hazudik is szó szerint mindenki. A birka még a legnagyobb fájdalmakkal is az utolsó pillanatig egészségesnek akar tűnni, a kakkukk madár mások kihasználásával tud csak életben maradni, vannak legyek amelyek darázsnak álcázzák magukat, és vannak emberek akik minden áron jó fényben szeretnének feltűnni. Ha valaki szembe úszik az árral, annak komoly árat kekl ezért fizetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!