Érdemes lenne-e megverni egy személyt ezzel az indokkal?
Az én történetem egyszerű: Tavaly nyáron beléptem egy futballklubba (amatőr, falusi), gondolván hogy nem vagyok olyan jó, de mivel ez csak amatőr, semmi bajom nem lehet belőle. Tévedtem. Ennek alkalmából hogy elzavarjanak az egyik (kb 50. kilós kisujjvastagságú) velem egy idős srác elkezdett kötekedni, megalázni mások előtt. Szeptemberben még jártam focizni, egészen addig, amíg a buszon hazafelé az iskolából elkezdett hangosan megalázni, leszólogatni mindenki előtt.
Nos én októberben kiléptem a csapatból, de csak mostanában merült fel bennem a dolog, hogy gyakorlatilag lekorlátozta a gyerek a szabadságomat
Októbertől arra fókuszáltam, hogy eddzek.
A tervem az, hogyha egy busszal jövünk haza, leszállnék a sráccal egy megállóban és elbeszélgetnék vele, majd a beszélgetés végén jól összeverném ahogy megérdemli.
Tanácsok?
Mondjuk én nem foglalkoznék vele, biztos valami idióta kretén a gyerek.
Most te abba a klubba jársz vagy nem?
Mert ha nem akkor felejtsd el, ja és ha ilyen emberek vannak ott akkor vissza se menjél szerintem, ha ezt szeretnéd.
Szal elmész onnan, és hagyod az egész klubot a retek rákba, keresel másik klubot ennyi.
Miért az erőszak a megoldás szerinted? Téged fognak elővenni érte és számon kérni. Az amit tenni akarsz nem hirtelen felindulásból, hanem előre kitervelten történő szándékos (csak hogy értsd, ez súlyosbító körülmény) adott esetben súlyos testi sértés esete.
14 éves biztos úgy akarod kezdeni az életet, hogy pártfogóhoz jársz meg a rendőrségre, esetleg beutalnak pihenni a fiatalkorúak börtönébe mert te meg akartál jól bosszulni egy-két beszólást? "korlátozta a szabadságomat" - nem történt ilyen a kérdésből ítélve.
14 évesen nyilván gyerekes a gondolkodásod és hülyeségeken jár az eszed, de az élet nem úgy működik hogy a konfliktust verekedéssel oldod meg. Sőt ez igazából nem is verekedés hanem támadás.
Igen, támadás, pontosabban ő támadott meg.
Egyszer, az utolsó edzésemet megfenyegetett hogyha még egyszer vissza merek szólni amikor ő beszól, akkor meg is ver.
Ezen annyira felhúztam magam hogy azt mondtam neki gyere ki és rendezzük le. Persze utána majdnem talpat csókolt mert nem mert verekedni de ezután hagytam ott a klubot.
Na most már minden tiszta.
Nem mondtad hogy ez kettyófalva.
Apám költözz el kettyófalváról.
Biztos visszamennék abba a klubba, haha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!