Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érdemes lenne-e megverni egy...

Érdemes lenne-e megverni egy személyt ezzel az indokkal?

Figyelt kérdés

Az én történetem egyszerű: Tavaly nyáron beléptem egy futballklubba (amatőr, falusi), gondolván hogy nem vagyok olyan jó, de mivel ez csak amatőr, semmi bajom nem lehet belőle. Tévedtem. Ennek alkalmából hogy elzavarjanak az egyik (kb 50. kilós kisujjvastagságú) velem egy idős srác elkezdett kötekedni, megalázni mások előtt. Szeptemberben még jártam focizni, egészen addig, amíg a buszon hazafelé az iskolából elkezdett hangosan megalázni, leszólogatni mindenki előtt.

Nos én októberben kiléptem a csapatból, de csak mostanában merült fel bennem a dolog, hogy gyakorlatilag lekorlátozta a gyerek a szabadságomat

Októbertől arra fókuszáltam, hogy eddzek.

A tervem az, hogyha egy busszal jövünk haza, leszállnék a sráccal egy megállóban és elbeszélgetnék vele, majd a beszélgetés végén jól összeverném ahogy megérdemli.

Tanácsok?

2018. febr. 11. 17:52
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Eszem ágában nincs visszamenni, pedig már hívnak mert néhány alap kerettag felmegy a nagyobb korosztályba.
2018. febr. 11. 18:17
 12/35 anonim ***** válasza:

Elmész másik klubba, van egy rakat klub.

Az is lehet ha ilyen gyökerek meg is szűnnek.

2018. febr. 11. 18:18
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék többet focizni. Nehéz kimondani, hiszen nagy álmom volt megtanulni játszani, dehát aki nem 10-11 évesen kezdi legalább az már ki lesz közösítve és célpont lesz..
2018. febr. 11. 18:20
 14/35 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, de én megverném.
2018. febr. 11. 18:22
 15/35 anonim ***** válasza:
És ha megveri miért lesz jó?
2018. febr. 11. 18:24
 16/35 A kérdező kommentje:

Mert beteljesítem a bosszút, a srác megkapja amit megérdemel, mindenki jól jár.

A fickó megtapasztalja hogy mit tett, és legközelebb vállalni fogja a tettei következményét.

2018. febr. 11. 18:25
 17/35 anonim ***** válasza:
A te hibád mert ott és akkor hagytad magad. Ő pedig olyan tulajdonság kisgazdája ami meg fogja keseríteni az életét. Ebben biztos lehetsz. Szerintem nem éri meg ezzel foglalkoznod.
2018. febr. 11. 18:29
 18/35 anonim ***** válasza:
50%

De az az ember valami frusztrált kretén, legjobb kerülni mint a leprást.

Vagy ha elmész mellette dobj neki "hello"-kat vagy olyat hogy "csá nigg@r", azt szétrobban egyszer az agya.

:D :D

2018. febr. 11. 18:33
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem ez történik? És ha téged még jobban megvernek, eltörik kezed-lábad vagy kiverik a fogad, vagy te végzed a rendőrségen mert mást összeversz akkor majd vered a melled hogy a bosszú beteljesült, hurrá? Azt írtad hogy egy félénk gyerek vagy. Ha bekerülsz egy intézetbe ahol mások csicskája leszel, akkor majd dagadhat a melled a büszkeségtől, hogy milyen okosan megoldottad a sérelmet. Persze már látom előre hogy az a válasz hogy csak kicsi nevelő célzatú verést akarsz. Egy pofonból majd kettő lesz, meg még több míg valaki tényleg nem a kórházban vagy a sitten végzi, és belőled is egy vadállat lesz ha azt hiszed hogy erővel kell mindent lerendezni mert abból tanul a másik.

Ha nem tudod feldolgozni a sérelmet akkor menj pszichológushoz, de ne verj meg senkit csak mert beszólt. Óvjon meg a sors mindenkit az olyan vadbarmoktól akikre ránézni sem lehet, mert azt az elvet követik hogy ha nem tetszik valami kérdezés helyet üt. A te gondolatmeneted is pont ilyen: szóban kellemetlen helyzetbe hoztak, ezért te erővel akarod megtorolni, leszólítani az óvatlan áldozatot majd összeverni mert X hónapja beszólt.

2018. febr. 11. 18:39
 20/35 A kérdező kommentje:

Elkezdi "áldozat"

Ne haragudj, de ezen jót nevettem.

Az egyetlen áldozat az én lennék, nem az a ficsúr akinek csak a szája jár.

2018. febr. 11. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!