Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lanyok, hölgyek volt hogy...

Lanyok, hölgyek volt hogy felmerült bennetek olyan, hogy milyen jó lenne megverni, kegyetlenkedni valakivel?

Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az erőszakot
2017. máj. 11. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:
En sem szeretem az erőszakot,de volt rá példa hogy annyira ideges voltam hogy akkor szerintem szetvertem,rugdostam volna valakit!-41N
2017. máj. 11. 17:56
 3/10 anonim válasza:
38%
Nekem viszonylag gyakori h valakinek lekeverek egy szep nagy pofont vagy megrugom. Foleg ha a legjobb fiu baratomat basztatjak. Akkor nincs kegyelem. 13/L
2017. máj. 11. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha arról hallok, olvasok, hogy valaki kegyetlenkedik, azt jól megverném.
2017. máj. 11. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok, mint az utolsó válaszoló :D Valamelyik nap olvastam pl. arról, hogy egy amerikai házaspár elrabolt egy kislányt és éveken át bezárva tartották a házukban , egy ágyhoz kikötözve, és a férj az évek alatt többször is megerőszakolta a lányt, a feleség meg féltékeny volt a kislányra emiatt és fenyegette, hogy meg fogja ölni, ha mégegyszer elcsábítja a férjét :"D Kész agyf4sz, az ilyen aberrált emberek miatt nem csak a halálbüntetést hoznám vissza, hanem a haláluk előtt különböző kínzásoknak is alávetném őket..Amúgy alapból elég nyugodt vagyok, nagyon nehéz felidegesíteni, de amikor ilyenekről hallok, mindig felforr az agyvizem....
2017. máj. 11. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok. Van egy lányom, különösen rossz volt olvasni ezt a történetet. Biztos, hogy addig ütném őket, amíg mozognak.
2017. máj. 11. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen :( Szomorú, hogy ilyen "emberek" járnak-kelnek köztünk és képesek ilyet tenni egy gyerekkel, tönkretéve ezzel az egész életét..
2017. máj. 11. 19:47
 8/10 anonim ***** válasza:
ezt a gyerek kinzokat en evekig kinoznam sajat kezuleg, mocskos allatok.
2017. máj. 11. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Az exemmel, aki hónapokig csalt a hátam mögött, vele játszattam volna egy Fűrész-szerű játékot.
2017. máj. 11. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem!
2017. máj. 17. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!